chrzan Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Witam, Może trochę OT, ale potrzebuję pomocy ;) Spotkała mnie przykra przygoda. Pierwszego dnia podróży z Gdańska na południe Polski moja xjta zmarła z powodu urwania korbowodu. W bloku silnika powstała dziura przez którą widać wnętrzności. Co ciekawe moto miało udokumentowany przebieg 34.000 km, było serwisowane w autoryzowanych stacjach itp. Nie żyłowałem jej, olej był świeżo wymieniony, nic nie zapowiadało zgonu. Albo mam pecha albo jednak wiek ma znaczenie. No i w związku z tym pytanie: Gdzie poza ogłoszeniami na allegro można kupić wiarygodny używany silnik do xj600 4BR '94? Czy ktoś z Was ma może namiary na jakąś firmę, która zajmuje się sprzedażą używanych silników? A może ktoś z Was ma na zbyciu taki silnik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek78 Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 mozesz tez sprobowac na tym forum -> http://www.yamahaxj.pl/forum/index.php?sid...fb781179ba5dd1e widzialem ze tam ktos sprzedaje cala po szlifiepozdrawiam Grzesiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts