chrzan Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witam, Może trochę OT, ale potrzebuję pomocy ;) Spotkała mnie przykra przygoda. Pierwszego dnia podróży z Gdańska na południe Polski moja xjta zmarła z powodu urwania korbowodu. W bloku silnika powstała dziura przez którą widać wnętrzności. Co ciekawe moto miało udokumentowany przebieg 34.000 km, było serwisowane w autoryzowanych stacjach itp. Nie żyłowałem jej, olej był świeżo wymieniony, nic nie zapowiadało zgonu. Albo mam pecha albo jednak wiek ma znaczenie. No i w związku z tym pytanie: Gdzie poza ogłoszeniami na allegro można kupić wiarygodny używany silnik do xj600 4BR '94? Czy ktoś z Was ma może namiary na jakąś firmę, która zajmuje się sprzedażą używanych silników? A może ktoś z Was ma na zbyciu taki silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 mozesz tez sprobowac na tym forum -> http://www.yamahaxj.pl/forum/index.php?sid...fb781179ba5dd1e widzialem ze tam ktos sprzedaje cala po szlifiepozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi