987 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam z racji że to mój 1 post :) chciałbym sobie kupić skuter o wyglądzie motocykla 50 cm :banghead: rzecz w tym tylko że mi się strasznie nie podoba dźwięk takiej "pszczółki" da się to jakoś zmienić nie wiem zmianą tłumika czy czegoś :banghead: kompletnie się na tym nie znam i to będzie moja pierwsza dwukołówka(poza rowerem) :( Głównie chodzi mi o Aprilia RS 50 gdzieś znalazłem za około 1000 euro tyle że 96 rok :) aaa i jeszcze jedno do jakiego przebiegu zwracać uwagę na te "machiny" :P Pozdrawiam Dominik p.s nie wiem do jakiego działu to mogę dopasować bo do żadnego w zasadzie mi nie pasuje :( wiec jeśli aż tak bardzo będzie tu przeszkadzało to proszę o przeniesienie do odpowiedniego (i jeśli to możliwe napisanie mi wiadomości PW gdzie mam tego szukać) :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 nasza wyszukiwarka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 na pewno dział motorowery, ale jeśli mnie pamięć nie myli, już takie zapytania były. zalecam skorzystać z wyszukiwarki - podstawowego narzędzia dla nowicjusza na forum :icon_mrgreen:przenoszęjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRAND Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 po jaką cholerę zakładasz 2 tematy???? po jaką cholerę zakładasz 2 tematy????jak już założyłeś 1 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...3entry1281923 to po co 2 taki sam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi