_speedy_ Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 pisałem w innym temacie ale nikt nie reaguje Wiec założyłem ten temat to może zwrócicie uwagę Nie ma prawie żadnego opisu kasków MDS na tym forum dlatego zrodziło sie we mnie pytanie czy lepszy jest MDS EDGE czy LAZER LZ6 ??Interesuje mnie głównie bezpieczeństwo i awaryjność obsługowa(zapięcie , mechanizm szybki)Bo komfort to taki jaki jest w Tigerach mi wystarcza , parowanie można rozwiązać nie do końca domknięta szybką , szumy etc mi nie przeszkadzająproszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 MDS jest marką AGVła czyli z awaryjnością i bezpieczeństwem nie powinno być problemu,... Skorupy pewnie schodzą z tej samej maszyny, choć pewnie malowanie czy wyściółka mogą być tańszego gatunku niż w AGV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Obydwa kaski są porównywalne, a ewentualne różnice są na tyle kosmetyczne że w czasie normalnego użytkowania będą niezauważalne.Wybór praktycznie sprowadza się do preferencji osobistych, wyglądu zewnętrznego i spasowania na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi