Piocho Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Witam,taki mam temat. Koleżanka z pracy organizuje siostrze wieczór panieński. Na jego inaugurację dziewczyny wymyśliły, że z mieszkania pannę młodą na miejsce imprezy zawiezie jakiś fajny motocyklista. Zrobiłbym to sam, ale termin jest niefortunny - 14 sierpnia, czwartek - więc wyjeżdżam na długi weekend i mnie nie będzie w Warszawie. Może byłby na forum jakiś chętny, dysponujący pół godzin czasu w czwartkowy wieczór, obecny w Warszawie, kto chciałby młodej dziewczynie pokazać co to OGIEŃ? Może się jeszcze zdąży rozmyślić ;)Trasa ma przebiegać zdaje się z ronda wiatraczna na stare miasto - toteż trasą łazienkowską ogień pokazać można, nawet taki, że kolana zmiękną :biggrin: Niemniej chodzi też o to, żeby dziewczyna dojechała na miejsce cała i zdrowa, toteż proszę o poważne oferty, poważnych motocyklistów, choć pewna nutka szaleństwa mile widziana :lalag: Chętnych proszę o kontakt na priva.Pozdrawiam. JUZ NIEAKTUALNE. DZIEKI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
celer Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Witam,taki mam temat. Koleżanka z pracy organizuje siostrze wieczór panieński. Na jego inaugurację dziewczyny wymyśliły, że z mieszkania pannę młodą na miejsce imprezy zawiezie jakiś fajny motocyklista. Zrobiłbym to sam, ale termin jest niefortunny - 14 sierpnia, czwartek - więc wyjeżdżam na długi weekend i mnie nie będzie w Warszawie. Może byłby na forum jakiś chętny, dysponujący pół godzin czasu w czwartkowy wieczór, obecny w Warszawie, kto chciałby młodej dziewczynie pokazać co to OGIEŃ? Może się jeszcze zdąży rozmyślić ;)Trasa ma przebiegać zdaje się z ronda wiatraczna na stare miasto - toteż trasą łazienkowską ogień pokazać można, nawet taki, że kolana zmiękną :flesje: Niemniej chodzi też o to, żeby dziewczyna dojechała na miejsce cała i zdrowa, toteż proszę o poważne oferty, poważnych motocyklistów, choć pewna nutka szaleństwa mile widziana :) Chętnych proszę o kontakt na priva.Pozdrawiam.JUZ NIEAKTUALNE. DZIEKI. a moze zrobimy to na kilka motorkow?;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piocho Posted August 8, 2008 Author Share Posted August 8, 2008 Pewnie. Jezeli chcesz dziewczynie towarzyszyc, wziac jeszcze kumpli - bedzie im tylko przyjemniej. Ktos juz tam ja ma wiezc, ale moze bedzie chciala sobie motocykl wybrac. Jezeli bedziesz chetny - pisz do mnie prywatna wiadomosc, dam Ci namiary. Pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartasarte Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 a jakie maszyny leca? bo tez moglbym obstawe zrobic tylko nie wiem czy mam motocykl w ten deseń? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto1002 Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 A może koleżanki przyszłej Panny Młodej też chciałyby trochę "ognia"? :buttrock: A może chopperowy klimacik? :crossy: ...A może :icon_razz: ... Quote NO SALSA - NO FUN Link to comment Share on other sites More sharing options...
zappa Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Nie czytaci?? Przecie napisał że NIEAKTUALNE. Piocho się zorientował, że zaczyna krążyć gromada sępów i się rozmyślił :icon_twisted: Pees. Też bym się rozmyślił... :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piocho Posted August 8, 2008 Author Share Posted August 8, 2008 Nic sie nie rozmyslil. Dziewczyny kogos juz znalazly. Niemniej, gdyby dojechala w grupie - byloby jej pewnie fajnie. Klimaty sa raczej bez znaczenia - w koncu wszyscy to motocyklisci. Jak chcecie zrobic sobie przejazdzke - to jest to na pewno ciekawy do niej wstep. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barył Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 W sumie potem zawsze można się załapać na wieczór panieński i wyskoczyć na waleta z tortu :icon_mrgreen: :bigrazz: ;) :icon_razz: :icon_eek: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zappa Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Dziewczyny kogos juz znalazly. Niemniej, gdyby dojechala w grupie - byloby jej pewnie fajnie. Dziewczyny??? To może wszystkie pójdą na plecaki? Ale byłby wieczór panieński... Wszystkie zobaczyły by co to ogień... :icon_mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
celer Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 to moze napisz dokladniej, o ktorej godzinie jest planowana przejazdzka (skad i gdzie). kto bedzie mogl to podjedzie i tyle :flesje: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piocho Posted August 13, 2008 Author Share Posted August 13, 2008 Wiadomosc od organizatorek imprezy: "Nasz motor wyjeżdza o 20.30 spod ul. Sygietyńskiego 8, będą jechac około 1/2 godz. (nie wiem jaką trasą) i kończa na starym mieście przy rynku.Dzięki i pozdrowionka." Zycze wszystkim chetnym milej zabawy i niezapomnianych przezyc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts