Jump to content

przewiezienie PANNY MŁODEJ

Piocho
 Share

Recommended Posts

Witam,

taki mam temat. Koleżanka z pracy organizuje siostrze wieczór panieński. Na jego inaugurację dziewczyny wymyśliły, że z mieszkania pannę młodą na miejsce imprezy zawiezie jakiś fajny motocyklista. Zrobiłbym to sam, ale termin jest niefortunny - 14 sierpnia, czwartek - więc wyjeżdżam na długi weekend i mnie nie będzie w Warszawie.

Może byłby na forum jakiś chętny, dysponujący pół godzin czasu w czwartkowy wieczór, obecny w Warszawie, kto chciałby młodej dziewczynie pokazać co to OGIEŃ? Może się jeszcze zdąży rozmyślić ;)

Trasa ma przebiegać zdaje się z ronda wiatraczna na stare miasto - toteż trasą łazienkowską ogień pokazać można, nawet taki, że kolana zmiękną :biggrin:

Niemniej chodzi też o to, żeby dziewczyna dojechała na miejsce cała i zdrowa, toteż proszę o poważne oferty, poważnych motocyklistów, choć pewna nutka szaleństwa mile widziana :lalag:

Chętnych proszę o kontakt na priva.

Pozdrawiam.

JUZ NIEAKTUALNE. DZIEKI.

Witam,

taki mam temat. Koleżanka z pracy organizuje siostrze wieczór panieński. Na jego inaugurację dziewczyny wymyśliły, że z mieszkania pannę młodą na miejsce imprezy zawiezie jakiś fajny motocyklista. Zrobiłbym to sam, ale termin jest niefortunny - 14 sierpnia, czwartek - więc wyjeżdżam na długi weekend i mnie nie będzie w Warszawie.

Może byłby na forum jakiś chętny, dysponujący pół godzin czasu w czwartkowy wieczór, obecny w Warszawie, kto chciałby młodej dziewczynie pokazać co to OGIEŃ? Może się jeszcze zdąży rozmyślić ;)

Trasa ma przebiegać zdaje się z ronda wiatraczna na stare miasto - toteż trasą łazienkowską ogień pokazać można, nawet taki, że kolana zmiękną :flesje:

Niemniej chodzi też o to, żeby dziewczyna dojechała na miejsce cała i zdrowa, toteż proszę o poważne oferty, poważnych motocyklistów, choć pewna nutka szaleństwa mile widziana :)

Chętnych proszę o kontakt na priva.

Pozdrawiam.

JUZ NIEAKTUALNE. DZIEKI.

a moze zrobimy to na kilka motorkow?

;P

Pewnie. Jezeli chcesz dziewczynie towarzyszyc, wziac jeszcze kumpli - bedzie im tylko przyjemniej. Ktos juz tam ja ma wiezc, ale moze bedzie chciala sobie motocykl wybrac. Jezeli bedziesz chetny - pisz do mnie prywatna wiadomosc, dam Ci namiary. Pozdr.

Nie czytaci?? Przecie napisał że NIEAKTUALNE. Piocho się zorientował, że zaczyna krążyć gromada sępów i się rozmyślił :icon_twisted:

Pees. Też bym się rozmyślił... :biggrin:

Nic sie nie rozmyslil. Dziewczyny kogos juz znalazly. Niemniej, gdyby dojechala w grupie - byloby jej pewnie fajnie. Klimaty sa raczej bez znaczenia - w koncu wszyscy to motocyklisci. Jak chcecie zrobic sobie przejazdzke - to jest to na pewno ciekawy do niej wstep.

Dziewczyny kogos juz znalazly. Niemniej, gdyby dojechala w grupie - byloby jej pewnie fajnie.

Dziewczyny??? To może wszystkie pójdą na plecaki? Ale byłby wieczór panieński... Wszystkie zobaczyły by co to ogień... :icon_mrgreen:

Wiadomosc od organizatorek imprezy:

"Nasz motor wyjeżdza o 20.30 spod ul. Sygietyńskiego 8, będą jechac około 1/2 godz. (nie wiem jaką trasą) i kończa na starym mieście przy rynku.

Dzięki i pozdrowionka."

Zycze wszystkim chetnym milej zabawy i niezapomnianych przezyc.