Maciunia Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam wszystkich.Jestem tu nowy i od razu mam pytanko.Co sądzicie o tej maszynie??Opłaca się kupic.Jakie będą ewentualne koszta wymiany podanych częsci. O to maszynka: http://moto.allegro.pl/item407870264_april...linder_itp.html A powiedzcie czy ta maszyna jest warta tej ceny albo inaczej czy za podana tam cene mozna dostać motorek w dobrym stanie?? http://moto.allegro.pl/item411241649_aprilia_af1_125.html za wszytkie odpowiedzi będe bardzo wdzięczny.Nadmienić chciałbym tylko że to moje pierwsze moto nie licząć simsonków itp.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 jak dla mnie, oba to "kupa"trza by sie z blikska przyjżeć ale do tej pierwszej trzeba minimalnie drugie tyle włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blink Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ochłoń, poczekaj trochę i poszukaj czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 No oba wyglądają na takie po "lekkich" przejsciach i z tego co widze to malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Masz 20 lat i na 125 chcesz jezdzic? I to w 2 suwie... Pomysl nad czyms wiekszym, a na pewno sie nie zawiedziesz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Ochłoń, poczekaj trochę i poszukaj czegoś innego. :) Oszczędź sobie chłopie nerwów i wydatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi