kam2136 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam wszystkich. :biggrin: Kto mi powie skad kupic szprychy do aprili rx na tyl.Prosze o szybka odpowiedz! Edytowane 5 Sierpnia 2008 przez kam2136 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falki Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Witam wszystkich. :icon_question: Kto mi powie skad kupic szprychy do aprili rx na tyl.Prosze o szybka odpowiedz!Nieoryginalne kupisz u producenta z Częstochowy,znajdziesz go na Allegro.Kupowałem synowi do Gilery RK i wszystko OK. :) POZDRO falki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam2136 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ale to sa dobre szprychy nie popekaja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Szprychy pękają najczęściej nie dlatego, że są złe ale dlatego, że są źle naciągnięte. Zwróć na to uwagę przy centrowaniu koła, ustaw je na jednakowy dźwięk to zapewnia idealny rozkład sił. Te z Częstochowy są OK. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam2136 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Dzieki bardzo:)A jak bede kupowal to jaki rozmiar najlepiej M4 czy M5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi