baklazan22 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam, się pochwalić chciał żem :biggrin: Z mojej wiernej ( no może poza Jej fochami z paleniem na ciepło ) DR 350 przesiadłem się na taką świeżyznę.. Moja [nowa] żona.. KTM EXC 250F `08 http://www.bikepics.com/members/baklazan/08250excf/ Tym razem, niestety nie było już przygód jak z każdym moim dotychczasowym moto, z odpaleniem po sprowadzeniu moto do domciu.. bo wystarczył guziczek :bigrazz: Moto trochę z charakterystyki silnika przypomina 2t, bo z dołu w ogóle nie idzie, aż w końcu przy jakichś obrotach ( których jeszcze nie zdążyłem 'wyczuć' ) wyrywa ręce - ale nie spodziewałem się rewelacji, bo jak to 250 4t trza kręcić! :buttrock: Zawieszenie muszę jeszcze chyba pod siebie podregulować, bo.. jazda nawet na asfalcie na siedząco jest baaardzo nieprzyjemna :) Jak na razie zrobiłem nią 130 pierwszych docieranych jej km, przez które dostała dość konkretnie w dupę.. Bajka, po prostu bajka.. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 nie ciesz sie tak , nie ciesz i tak ci sie zatrze :icon_biggrin: a tak serio to gratulacje, wkoncu to kat :biggrin: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Super maszyna. Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Mniej narzekania, więcej radości chłopie! :wink: :crossy: Gratulacje!!!! To świetna maszynka :lalag: , raceingowy sprzęcik o przyjaznym oddawaniu mocy :flesje: , w rękach doświadczonego kierowcy robi cuda wszelakie :banghead: noo.. i ta piękna, ażurowa KTMowa bryła - witaj w rodzinie baklazan22! :cool: ps. jesli mogę coś zasugrować - nie dłub przy zawieszeniu, jesli nie jesteś zawodnikiem, który wie o co biega lub 150 kilowym mięśniakiem.Fabryczne ustawienia nie są złe na początek. Bobrykaj sobie, uklep amorki, oswój się z kanapą i potem zadecyduj. Między nami - kanapa w DRce to jakiś koszmarny ponton w który wpada się po szyję :wink: , na KTMowej bedziesz za chwilę wyczuwał każdy niuans tylnego koła, a inna sprawa, że ergonomia pozycji stojącej w KTMach jest taka, że generalnie za nie będziesz chciał siadać :clap: graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baklazan22 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 w rękach doświadczonego kierowcy robi cuda wszelakie :) Czyli w żadnym wypadku mnie, ale liczę, że katem w końcu latając między innymi dużo na Łazach się 'nauczę'.. :) ps. jesli mogę coś zasugrować - nie dłub przy zawieszeniu, jesli nie jesteś zawodnikiem, który wie o co biega lub 150 kilowym mięśniakiem.[...]a inna sprawa, że ergonomia pozycji stojącej w KTMach jest taka, że generalnie za nie będziesz chciał siadać To fakt, to fakt.. Może to nieco masochistyczne, ale podoba mi się taka odmiana po miękkiej zawiesze DR, a inną sprawą jest to, że zmusi mnie to w końcu do jazdy na stojąco, bo zwykle za dużo siedzę :) noo.. i ta piękna, ażurowa KTMowa bryła - witaj w rodzinie baklazan22!Ależ dziękuję ślicznie Ucek :) Mam tylko jedno ale, bo chyba czegoś nie dostrzegłaś -kiedyś jak spotkaliśmy się w lesie, byłem DR to zostałem jedynie obsypany piachem, bo z enduro adventure nie gadacie..Wybacz, ale o co chodziło ?Czy jak mnie spotkacie na kacie skusicie się zamienić słowo .. ? To, że jedna osoba Ci tam dogadała nie znaczy, że całe forum jest przeciwko Tobie, a zwłaszcza my.. :) Trochę bynajmniej było to dla nas niemiłe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Baklazan22 przykro mi, ale ja cię nie kojarzę z reala. Wydaje mi się, ze pisał kiedyś do mnie twój fader odnośnie kursów na A1 w ProMotorze - ale może to był inny fader kogoś od was? :buttrock: W trasie spotykamy dużo ludzi i nie przypominam sobie kiedy to być mogło, ale sądząc po odpowiedzi, to lataliśmy wtedy z Markiem (konikkonik), bo to jego klasyczny, wręcz flagowy tekst :) 99% ludzi strzela wtedy focha, a on ma niezły ubaw :icon_biggrin: Następnym razem daj znak, że wy, to wy i że chcecie pogadać :icon_biggrin: co do reszty - szkoda słów - gentlemani nie rozmawiają publicznie na takie tematy :) anyway - gratulacje raz jeszcze! - sprzęt przefajny - wypasiony i milutki. Oby ci dobrze służył :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baklazan22 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Baklazan22 przykro mi, ale ja cię nie kojarzę z reala. Wydaje mi się, ze pisał kiedyś do mnie twój fader odnośnie kursów na A1 w ProMotorze - ale może to był inny fader kogoś od was? :biggrin: W trasie spotykamy dużo ludzi i nie przypominam sobie kiedy to być mogło, ale sądząc po odpowiedzi, to lataliśmy wtedy z Markiem (konikkonik), bo to jego klasyczny, wręcz flagowy tekst :icon_razz: 99% ludzi strzela wtedy focha, a on ma niezły ubaw :buttrock: Następnym razem daj znak, że wy, to wy i że chcecie pogadać :crossy: co do reszty - szkoda słów - gentlemani nie rozmawiają publicznie na takie tematy :smile: anyway - gratulacje raz jeszcze! - sprzęt przefajny - wypasiony i milutki. Oby ci dobrze służył :icon_eek:Tak tak, to chodzik, deszczowy kieedyś pisał. Z 'reala' faktycznie słowa jeszcze nie zamieniliśmy, widziałem Cię parę razy jedynie w poland position w piasecznie ( mozliwe ze i Ty mnie, niski, dredy, często arafatka ) A gentelmani przepraszam, ale nie zachowują się jak konikkonik w lesie zostawiając w pamięci jedynie złe wspomnienia Tak czy owak, dziękuję bardzo, mam nadzieję że przy następnej okazji spotkania będzie trochę inaczej ono wyglądać :smile: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi