medyk88 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 tak jak w temacie:super vfr-ka, polecam (cenę można negocjować po oględzinach) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=412119685 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 heh ale cena jest kosmiczna... najdroższa na allegro :icon_rolleyes: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 dlatego są negocjacje........... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 (edytowane) UWAGAw tym tygodniu można naprawdę sporooooooooo shandlować aha. mam jeszcze na sprzedaż swoją F4 z 2000r (11,5tys do negocjacji) jakby co to na tel 662008657 Edytowane 5 Sierpnia 2008 przez medyk88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Jeśli to ta sama VFR-ka która czasami lata po Radiowej to moge powiedzieć od siebie że bardzo ładnie mruczy wydech na prostej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Jeśli to ta sama VFR-ka która czasami lata po Radiowej to moge powiedzieć od siebie że bardzo ładnie mruczy wydech na prostej :)czasami tamtędy lata ale też druga, też mojego kolegi (obie granatowe) a nie pamiętasz koloru felg??bo ta na sprzedaż ma srebrne a ta druga (nie na sprzedaż) ma pomarańczowe polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 czasami tamtędy lata ale też druga, też mojego kolegi (obie granatowe) a nie pamiętasz koloru felg??bo ta na sprzedaż ma srebrne a ta druga (nie na sprzedaż) ma pomarańczowe polecam No właśnie dzisiaj skumałem po felgach że częściej widze z pomarańczowymi, srebrne widziałem chyba tylko raz na Kędzierskiego Ale oglądając z bliska stan jest bardziej niż przyzwoity :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 pod względem technicznym ideał (szczerze)plastiki - cóż nie są ideałem - stan dobry jeżeli ktoś zdecyduje się w ten weekend bedzie dobra cena pozdrawiam i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi