Maciej 540 SXC Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Przeczytaj mój ostatni post z tej strony i kolejny z następnej strony, może to ci rozjaśni sprawę regulacji sprzęgła.http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=59866&st=120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Jeśli mówisz że na końcu zostaje Ci przekładka, to może masz o jedną tarcze za mało? Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekLC4 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 wielkie dzieki Maciej 540 SXC to napewno chodzi o ta regulacje. jutro od razu biore sie za to i bede zdawal relacje co i jak jest:) POZDRAWIAM roebralem znow regolowalem skrecilem i doslownie przed chwila sprawdzalem i jest troche lepiej ale to nadal nie to poniewaz slizga dalej :biggrin: czyli musze ten bolec troche odkrecic tak? tylko ze nie wiem o ile:( wogole nie wiem po czym poznac ze jest juz dobrze i dopiero wtedy skrecic pokrywe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi