Maciej 540 SXC Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Przeczytaj mój ostatni post z tej strony i kolejny z następnej strony, może to ci rozjaśni sprawę regulacji sprzęgła.http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=59866&st=120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Jeśli mówisz że na końcu zostaje Ci przekładka, to może masz o jedną tarcze za mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekLC4 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 wielkie dzieki Maciej 540 SXC to napewno chodzi o ta regulacje. jutro od razu biore sie za to i bede zdawal relacje co i jak jest:) POZDRAWIAM roebralem znow regolowalem skrecilem i doslownie przed chwila sprawdzalem i jest troche lepiej ale to nadal nie to poniewaz slizga dalej :biggrin: czyli musze ten bolec troche odkrecic tak? tylko ze nie wiem o ile:( wogole nie wiem po czym poznac ze jest juz dobrze i dopiero wtedy skrecic pokrywe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi