Skocz do zawartości

Czy ktoś zna/oglądał tą TDM

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie- Czy ktoś widział/oglądał/sprawdzał tą TDM byłbym wdzięczny za jakiekolwiek info.

Ja mam do niej 378 km i głupio by było jechać taki kawał drogi na daremno, jeżeli ktoś może powiedzieć coś ze zdjęć też wezmę pod uwagę.

Link do aukcji:

http://www.allegro.pl/item409646725_yamaha...ry_okazja_.html

• 3 tygodnie później...

Mam pytanie- Czy ktoś widział/oglądał/sprawdzał tą TDM byłbym wdzięczny za jakiekolwiek info.

Ja mam do niej 378 km i głupio by było jechać taki kawał drogi na daremno, jeżeli ktoś może powiedzieć coś ze zdjęć też wezmę pod uwagę.

Link do aukcji:

nie znam, ale z tego co widze bardzo fajna, kupe dodatków, za które zapłaciłbyś sporo kasy, w miare niski przebieg jeżeli lagi suche, silnik ładnie pracuje, śruby nie kręcone, to warta ceny i nawet bym się nie zastanawiał, reszte sprawdz na żywo.

ps. przez wydechy może stracić troszkę mocy, co orginał to orginał. pozdrawiam i zycze udanych zakupów

Link do aukcji:

nie znam, ale z tego co widze bardzo fajna, kupe dodatków, za które zapłaciłbyś sporo kasy, w miare niski przebieg jeżeli lagi suche, silnik ładnie pracuje, śruby nie kręcone, to warta ceny i nawet bym się nie zastanawiał, reszte sprawdz na żywo.

ps. przez wydechy może stracić troszkę mocy, co orginał to orginał. pozdrawiam i zycze udanych zakupów

• 4 tygodnie później...

Jesli juz bedziesz ja na zywo ogladal, to sprawdz date produkcji przedniej i tylnej felgi wzgledem reszty motocykla. Sa one odlane na koleczku w okolicy jednej ze szprych. Co do przebiegu to troszke on maly jak na rocznik motocykla i kompletne wyposazenie do dalekich tras.

Oglądałem ten motocykl.....

Mnie nie zachwycił....choć z eksploatacyjnego punktu widzenia....nie można zarzucić mu poważniejszych wad....

Dużo w tym motocyklu elementów niedbale podrasowanych. Mam tu na myśli sporą ilość zaprawek...i typowego podmalowania....jeśli chodzi o silnik, zawieszenie itp. naprawdę ktoś zużył w tym przypadku sporo - srebrzanki...

Co ciekawe sprzedający sugeruje że to poprzedni właściciel....

Ogólnie rzecz ujmując....motocykl niezły...godny uwagi... (biorąc pod uwagę cenę motocykla) choć wymaga trochę kosmetyki na elementach metalowych (zawieszenie, osprzęt, uszczelniacz na jednej ladze.....)

Pozdrawiam

• 3 miesiące temu...