radoZ1000 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 fajne te zamki na szlaku orlich ale wlasnie 10 wylatuje na nordkapp pozdrawiam i milego fotografowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Jak to zwykl mawiac MOC, trzeba zageszczac ruchy i ustalic liste uczesnikow wycieczki :) Wstepna lista wyglada tak: 1. zulus2. pagi3. jaworkawa4. k_u_b_a :buttrock: jest szansa na uczestnictwo? :crossy: 5. Janek :lalag: jak tam, wytrzezwiales juz po kawalerskim? :icon_mrgreen: 6. bestia :) uzbierales kase? :wink: 7. MOC :icon_question: moze jednak znajdziesz czas Wlodzimierzu? :crossy: 8. IT9. ... Pls potwierdzcie czy jedziecie. Jak bedziemy wiedziec ile nas jest, to zadzwonilbym do hostelu, ktory zaproponowal jeszua czy maja miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 4. k_u_b_a :icon_biggrin: jest szansa na uczestnictwo? :biggrin: Niestety bardzo mała, ale do końca nie powiem NIE, walczę z wiatrakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 :) oczywiscie jade :icon_eek:, napisze tylko ze nie bylem nigdy w tamtych stornach i mam nadzieje ze ktos bedzie wiedzial jak i gdzie jechac :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 no to Panowie piszcie czy jedziemy czy nie, bo musze wiedziec jak sobie weekend zaplanowac pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Dobrze gadasz pagi. Ja jestem na tak. Na razie jest nas dwoch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 NIestety ja nie jade, przelozmy ten wypad na za tydzien, wowczas dalbym rade i reszta chyba tez... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 NIestety ja nie jade, przelozmy ten wypad na za tydzien, wowczas dalbym rade i reszta chyba tez... :notworthy:Ja dlugi weekend mam juz zajety. Nie wiem jak inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 ja rowniez odpadam za tydzien, kurcze szkoda no ale moze innym razempzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) Jak szukacie miejsca na szybki wypad w sobotę 16 sierpnia (jak ktos nie ma calego weekendu zajętego) to polecam Zamek w Ogrodzieńcu, ze względu na fajną imprezę. Szczegóły: http://www.odkrywca.pl/monte-cassino-2008-...860.html#638860 Edytowane 7 Sierpnia 2008 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Jakie plany na najblizszy weekend :) Ktos chetny na wycieczke poza mna... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi