Macias Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Witam czy widzieli panowie już test yamachy dt w nowym świecie motocykli bo ja jeszcze nie ale już mam kaske i jutro kupuje aha no i napiszcie po przeczytaniu co sądzicie o tym teście czy powinno sie w nim jescze coś znaleźć :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 ja czytałem... ale zdecydowanie za krótki... opis jest powierzchowny... po takim texcie nie kupił bym DT'ki bo za mało o niej sie dowiedziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Nie jest idealny ale moze byc. Swoja droga gdy zobaczylem to na okladce spodziewalem sie testu uzywanych yamaszek z jakis wczesniejszych lat a tutaj najnowsza wersja DT :? , jej cena przekracza granice, jakie sa mozliwe zeby uzbieral je ktos w mlodszym wieku co jest nia zainsteresowany. Z testow uzywanych modeli pozytek bylby naprawde duzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Witam po długiej nieobecności na forum. Nie czytalem jeszcze tego testu, ale niedlugo wybiore sie do kiosku i kupie ten numer. Ale za ciekawie sie nie zapowiada po wypowiedziach kolegów ;)Ale i tak dobrze ze nie zapomnieli o motorowerach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 hm... jeszcze tego artykułu nie zbadałęm, ale jutro na lekcjach napewno to zrobię 8) mam pierwsze dwie matmy więc będzie sporo luzu do czytania lektury ;) czyżby SM brał się za testy 50-tek :?: :) spox, na poczatku Rjeju RR, następna była Tzr-ka, a teraz Dt hm... 8) czekam na Sendę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 yamachy dt Yamaha piszę się przez samo H :) ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Bardzo fajnie opisali ten motorower, nowy wygląd jest jeszcze lepszy od starszego,szczególnie podoba mi się wersja supermoto. Na zdjęciu z artykułu wynika, że jednakmożna nią skakać. Szkoda, że jest bardzo droga...... za tą cenę można mieć fajnyużywany motocykl 500ccm. Tylko te dane coś mi nie pasują, powinni podać dla wersji odblokowanej. :twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 hm... jeszcze tego artykułu nie zbadałęm, ale jutro na lekcjach napewno to zrobię 8) mam pierwsze dwie matmy więc będzie sporo luzu do czytania lektury ;) czyżby SM brał się za testy 50-tek :?: :) spox, na poczatku Rjeju RR, następna była Tzr-ka, a teraz Dt hm... 8) czekam na Sendę :lol: A u Ciebie jeszcze nie ferie ja juz (mieszkam w wielkopolskim) mam pelen luz :( :( , 2 tygodnie bez zakichanej budy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 20 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2004 yamachy dt Yamaha piszę się przez samo H :) ;) PozdrawiamDzięki że mnie poprawiłeś jakieś małe niedopatrzenie ale i tak wszyscy wiedzą o co chodzi POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 20 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2004 hm... jeszcze tego artykułu nie zbadałęm' date=' ale jutro na lekcjach napewno to zrobię 8) mam pierwsze dwie matmy więc będzie sporo luzu do czytania lektury ;) czyżby SM brał się za testy 50-tek :?: :( spox, na poczatku Rjeju RR, następna była Tzr-ka, a teraz Dt hm... 8) czekam na Sendę :lol:[/quote'] A u Ciebie jeszcze nie ferie ja juz (mieszkam w wielkopolskim) mam pelen luz :( :D , 2 tygodnie bez zakichanej budy. ludzie... :cry: ja chcę wolnego :!: :twisted: może do ferii uda mi się zrobić tuning w Sendzie... to miałym czas na jej dotarcie, zimno, ale i tak bym śmigał 8) ferie dopiero od 14 lutego :cry: P.S. W piątek 13 lutego są moje urodziny :!: :twisted: :twisted: :twisted: ,,lepiej" być nie mogło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 A u Ciebie jeszcze nie ferie ja juz (mieszkam w wielkopolskim) mam pelen luz , 2 tygodnie bez zakichanej budy.a ja dopiero za... 3 i pol tygodnia ferie (podkarpackie) ! ! ! zalmka.. a co do artukulu: nie podoba m sie stanowczo, zrobiony tak jak by na odczepne.. naprawde spodziewalem sie czegos lepszego patrzac na okladke..jej cena przekracza granice, jakie sa mozliwe zeby uzbieral je ktos w mlodszym wieku co jest nia zainsteresowanycena est porazkowa , jak kazda nowa 50 tka renomowanej marki, tak i DT jest motocyklem dla synkow ( coreczek(?) :lol: ) kasiastych tatusiow... jak zawsze.. echh : /hmm.. widziesliscie reklame kamizelek z plecami Pawla w roli glownej = ] .. ?aha - plyta super - bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 SiemaDokładnie zgadzam sie z vasilim.Artykuł zrobiony tak jakby na odwal krótki nic z niego nie wynika poza suchymi faktami.Po przeczytaniu nie wiem czy byłbym chętny kupić yamahe. Tyle to moge się z danych technicznych dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 22 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 Co do ceny to owszem, przesadzona i to bardzo, ale popatrzcie na to z innej strony... wszystko co idzie z zachodu drożeje, razem z euro. Yamaha już podniosła ceny swoich motocykli, nawet Aprilka Rx50 kosztuje 12.900 zł... nigdy bym tyle za Aprillię nie dał :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 22 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 a ja powiem inaczej - w zyciu za motorower nie dal bym 12 tys z l! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 22 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 a ja powiem inaczej - w zyciu za motorower nie dal bym 12 tys z l! ! ! Prawda Maciek !! To juz cena wogole astronomiczna, jak za 50 cmm dwusuwa. Wogole porazka, juz super derbi senda kosztuje cos kolo 9500 czy jakos tak ale nie 12000 tys :? 8O . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi