Skocz do zawartości

Yamacha DT w świecie motocykli

Macias
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jest idealny ale moze byc. Swoja droga gdy zobaczylem to na okladce spodziewalem sie testu uzywanych yamaszek z jakis wczesniejszych lat a tutaj najnowsza wersja DT :? , jej cena przekracza granice, jakie sa mozliwe zeby uzbieral je ktos w mlodszym wieku co jest nia zainsteresowany. Z testow uzywanych modeli pozytek bylby naprawde duzy.

hm... jeszcze tego artykułu nie zbadałęm, ale jutro na lekcjach napewno to zrobię 8) mam pierwsze dwie matmy więc będzie sporo luzu do czytania lektury ;)

czyżby SM brał się za testy 50-tek :?: :) spox, na poczatku Rjeju RR, następna była Tzr-ka, a teraz Dt hm... 8) czekam na Sendę :lol:

Bardzo fajnie opisali ten motorower, nowy wygląd jest jeszcze lepszy od starszego,

szczególnie podoba mi się wersja supermoto. Na zdjęciu z artykułu wynika, że jednak

można nią skakać. Szkoda, że jest bardzo droga...... za tą cenę można mieć fajny

używany motocykl 500ccm.

Tylko te dane coś mi nie pasują, powinni podać dla wersji odblokowanej. :twisted:

Pozdrawiam

hm... jeszcze tego artykułu nie zbadałęm, ale jutro na lekcjach napewno to zrobię  8)  mam pierwsze dwie matmy więc będzie sporo luzu do czytania lektury  ;)  

czyżby SM brał się za testy 50-tek :?:  :) spox, na poczatku Rjeju RR, następna była Tzr-ka, a teraz Dt hm...  8)  czekam na Sendę  :lol:

A u Ciebie jeszcze nie ferie ja juz (mieszkam w wielkopolskim) mam pelen luz :( :( , 2 tygodnie bez zakichanej budy.

hm... jeszcze tego artykułu nie zbadałęm' date=' ale jutro na lekcjach napewno to zrobię 8) mam pierwsze dwie matmy więc będzie sporo luzu do czytania lektury ;)

czyżby SM brał się za testy 50-tek :?: :( spox, na poczatku Rjeju RR, następna była Tzr-ka, a teraz Dt hm... 8) czekam na Sendę :lol:[/quote']

A u Ciebie jeszcze nie ferie ja juz (mieszkam w wielkopolskim) mam pelen luz :( :D , 2 tygodnie bez zakichanej budy.

ludzie... :cry: ja chcę wolnego :!: :twisted: może do ferii uda mi się zrobić tuning w Sendzie... to miałym czas na jej dotarcie, zimno, ale i tak bym śmigał 8)

ferie dopiero od 14 lutego :cry:

P.S. W piątek 13 lutego są moje urodziny :!: :twisted: :twisted: :twisted: ,,lepiej" być nie mogło :)

A u Ciebie jeszcze nie ferie ja juz (mieszkam w wielkopolskim) mam pelen luz , 2 tygodnie bez zakichanej budy.
a ja dopiero za... 3 i pol tygodnia ferie (podkarpackie) ! ! ! zalmka..

a co do artukulu: nie podoba m sie stanowczo, zrobiony tak jak by na odczepne.. naprawde spodziewalem sie czegos lepszego patrzac na okladke..

jej cena przekracza granice, jakie sa mozliwe zeby uzbieral je ktos w mlodszym wieku co jest nia zainsteresowany
cena est porazkowa , jak kazda nowa 50 tka renomowanej marki, tak i DT jest motocyklem dla synkow ( coreczek(?) :lol: ) kasiastych tatusiow... jak zawsze.. echh : /

hmm.. widziesliscie reklame kamizelek z plecami Pawla w roli glownej = ] .. ?

aha - plyta super - bardzo mi sie podoba

Siema

Dokładnie zgadzam sie z vasilim.

Artykuł zrobiony tak jakby na odwal krótki nic z niego nie wynika poza suchymi faktami.

Po przeczytaniu nie wiem czy byłbym chętny kupić yamahe. Tyle to moge się z danych technicznych dowiedzieć.

a ja powiem inaczej - w zyciu za motorower nie dal bym 12 tys z l! ! !

Prawda Maciek !! To juz cena wogole astronomiczna, jak za 50 cmm dwusuwa. Wogole porazka, juz super derbi senda kosztuje cos kolo 9500 czy jakos tak ale nie 12000 tys :? 8O .