pawel1566 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Witam jestem nowy na tym forum. Mam od tygonia moto cagive i taki problem wszystko ladnie pieknie ale gdy jade to po jakis 10km przejechanych gasnie chwile postoji znow odpali a potem gasnie tak jak by benzyny zabraklo. Ostatnio dwa dni normalnie bylo a na trzeci dzien rano odpalilem przejechalem kilka kilometrow i znow zaczela gasnac. A czasami co sto metrow nawet gasnie tak jakby benzyna nie dochodzila nie mam pojecia co to moze byc POMOCY gaznik nie raz czyscilem i dalej to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 wymień świece, nastały gorące czasy i ciepłotliwość świecy moze nie odpowiadać panującym warynkom na drogach. Jestem nie mal pewien ze po zmianie świecy wszystko wróci do normy :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 (edytowane) Zmiana swiecy, lub mozesz miec za maly poziom w gazniu, ale to wtedy dzialo by sie non stop. Nie zaszkodzi przeczyscic gaznika. Edytowane 1 Sierpnia 2008 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoWski Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Sprawdź czy nie przygniatasz bakiem wężyka od paliwa, wiem to z autopsji. ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi