ADi33 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 mazak, widzę, że masz wydechy V&H 2-1. Ja mam takie same, w środku całkowicie puste i są bardzo głośne. W Twoich jest coś w środku? Lidor oferuje takie tłumiki nowe. Pytałem tam o db-killery, ale powiedzieli, że do tego modelu wydechu w ogóle nie db-killerów. Jednak w moim tłumiku są schowane dwa gwintowane M6 i wyglądają jakby były właśnie do mocowania db-killerów. Masz jakieś doświadczenia w tym temacie? Zacząłem już kombinować, żeby wstawić przy końcu wydechu dekiel z otworem fi 32. Na pewno stłumi i spaliny. Nie mam doświadczeń w tym temacie.Kaliński proponował, że dorobi mi db-killery, ale chce 2-3 tygodnie i 400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Mazak, z tą kostką to nie jest tak do końca jak piszesz, bo mój Raider jest rocznik 2011 i znalazłem ją w obudowie lampy. Ale mniejsza z tym, najważniejsze że jest i można ją wykorzystać do załączania dodatkowych świateł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzysiek Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) mazak - wygląda swietnie (w sensie moto:)) kostka jest w lampie w każdym roczniku z tego co wiem, wiec podpisuje się pod Y58 A'propos; czy ktoś cos odnośnie DB killera do cobry swept? K Edytowane 16 Marca 2017 przez skrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazak Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) Adi... ni cholery nie wiem czy mam coś w środku - głośne są ale nie tak jak puste. Zerknę to napiszę. Co do kostki macie rację - ta w lampie z 2 przewodami (czarny i niebiesko/czarny) WSZYSTKO HULA ZNAKOMICIE Edytowane 22 Marca 2017 przez mazak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzysiek Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 No ba, jest lans:) pięknie dają. Zalozylem jakiś czas temu bullety KY ale nie ma porównania - może zmienie wkład. W dużej lampie masz normalna zarowke?K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazak Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 w lampie mam 5-cio ledową z wentylatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Mazak-gratuluję, efekt piorunujący. A co tak mocno ci świeci z boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazak Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 osłona pompy hamulcowej z napisem raider 113- wcale tak mocno nie świeci, tak na aparacie wyszło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalek Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Mazak, gdzie i za ile kupiłeś taka szybkę?Widziałem na necie jeszcze takie otaczające cała lampe z przodu z diodami do okola ale tez nie wiem czy można taka kupić czy jakoś robić pod Raidera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADi33 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zalek, jest teraz na Allegro używana za 750 zł. W necie oferty zaczynają się od 150$. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazak Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) szybkę sami robiliśmy z 5mm plexi, jak chcesz dam Ci fona do Spalonego - który wykona Ci całość z uchwytami :rolleyes: jeszcze mamy osłony pompy hamulcowej jak na fotce. Jeśli macie wydechy nie oemowe to przydadzą się https://zapodaj.net/e8caae2164c7d.jpg.html Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez mazak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADi33 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 mazak, a ja mogę załapać się na kontakt do Spalonego w sprawie szybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazak Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 mazak, a ja mogę załapać się na kontakt do Spalonego w sprawie szybki?poszło na priva ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADi33 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Dzięki!mazak, napis na osłonie jest wycięty czy to jest coś naklejone? To jest sama blacha czy są do tego jakieś bajery? Nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem, ale na Twoim zdjęciu osłona "świeci". Ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzysiek Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Mazak, w sprawie tej oslony to z kim rozmawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi