Skocz do zawartości

Yamaha Raider

Raptor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mazak jeszcze się nie wypowiedział, a w międzyczasie ja mogę? ;) Koszulka 02 przezajebista! A pozostałe rzeczy całkiem ok. Dystrybuujesz ten towar? :)

A na naklejce w czerwonym kolorze co jest napisane?

Nie.... nie dystrybuuję, zamówiłem w ub sezonie dla siebie i znajomych. Zrobiliśmy już naszywki na kamizelki, naklejki na motocykle i samochody i teraz robimy t-shirty na lato.

Na wszystkich logotypach mamy to samo: Raider 113 Team Poland - dokładnie tak, jak jest na zdjęciu naszywki.

To tylko mogę żałować, że nie jestem Twoim znajomym ;)

Na naklejce na błotniku motocykla mam wrażenie, że są trzy wyrazy na czerwono i stąd moje pytanie.

A możesz udostępnić do prywatnego użytku projekt w krzywych?

naszywkę raidera 113 zamawiałem u "Magdalena Sypniewska" <[email protected]> powinna mieć szablon do szycia jeszcze ;)

free rider też powinna wykonać, natomiast "independent no club" znalazłem na Aliexpress u Chinoli

resztę zrobił kumpel z forum VTXa, jest tam nas 7 Raiderowców

Edytowane przez mazak

Dzięki Rayan ze cenne uwagi. Też myślałem o długim błotniku po doświadczeniu jazdy w deszczu (pełne buty wody) ale czytałem gdzieś wcześniej o tym problemie z brakiem stabilności co potwierdzasz, więc na razie zostaję przy oryginale.

Mazak widzę, że już jesteś prawie gotowy do sezonu a ja jeszcze daleko w polu z gmolem. Marcin wybiera się do szpitala i dopiero po powrocie ma się zabrać za zrobienie dla mnie tego ustrojstwa. Przy tym będzie do Ciebie prośba żebyś udostępnił do przymiarek swojego Raidera. Mówił Ci coś o tym?

• 2 tygodnie później...

obudowy sam robiłem, toczone z "czarnucha" i pochromowane. Lampy kupione na aliexpres z obudowami, których się pozbyłem. Mam nadzieję, że w weekend podłączę pod oryginalny włącznik ten pod "heblem" po prawej stronie - tu okazało się, że w raiderach do 2010 roku kostka jest w lampie, w nowszych pod siedziskiem ;)

20170303185339.jpg