mazak Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 cholera - zdziś u mnie ciepło było, a ja klocki z tyłu nie wymieniłem. Polatałbym :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raider_777 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) he he - ja coś Tobie... Ty coś mnie... jak w komunie :laugh: PS. jakby ktoś potrzebował: Mazak a co powiesz na to? Edytowane 22 Lutego 2017 przez Raider_777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADi33 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Mazak jeszcze się nie wypowiedział, a w międzyczasie ja mogę? ;) Koszulka 02 przezajebista! A pozostałe rzeczy całkiem ok. Dystrybuujesz ten towar? :)A na naklejce w czerwonym kolorze co jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raider_777 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Nie.... nie dystrybuuję, zamówiłem w ub sezonie dla siebie i znajomych. Zrobiliśmy już naszywki na kamizelki, naklejki na motocykle i samochody i teraz robimy t-shirty na lato. Na wszystkich logotypach mamy to samo: Raider 113 Team Poland - dokładnie tak, jak jest na zdjęciu naszywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADi33 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 To tylko mogę żałować, że nie jestem Twoim znajomym ;) Na naklejce na błotniku motocykla mam wrażenie, że są trzy wyrazy na czerwono i stąd moje pytanie. A możesz udostępnić do prywatnego użytku projekt w krzywych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raider_777 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Bez przesady, mogę zrobić jedną czy dwie koszulki więcej, w tej chwili jest etap wybierania drukarni, więc lista jeszcze jest otwarta. Żeby nie zaśmiecać, napiszę Ci na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazak Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 mało rzeczy jest do naszych motongów, dlatego zacna naszywka i koszulka... zlotową kamizelkę mam taką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 mało rzeczy jest do naszych motongów, dlatego zacna naszywka i koszulka... zlotową kamizelkę mam taką: Świetna sprawa te naszywki !!! Gdzie takie można dostać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazak Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) naszywkę raidera 113 zamawiałem u "Magdalena Sypniewska" <[email protected]> powinna mieć szablon do szycia jeszcze ;) free rider też powinna wykonać, natomiast "independent no club" znalazłem na Aliexpress u Chinoli resztę zrobił kumpel z forum VTXa, jest tam nas 7 Raiderowców Edytowane 23 Lutego 2017 przez mazak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raider_777 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 A to moja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazak Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) z@jebista :biggrin: miałem taką jak latałem VTXem - teraz wisi w Choppers Clubie w Wawce na Radzymińskiej, na ścianie :laugh: Edytowane 24 Lutego 2017 przez mazak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Dzięki Rayan ze cenne uwagi. Też myślałem o długim błotniku po doświadczeniu jazdy w deszczu (pełne buty wody) ale czytałem gdzieś wcześniej o tym problemie z brakiem stabilności co potwierdzasz, więc na razie zostaję przy oryginale.Mazak widzę, że już jesteś prawie gotowy do sezonu a ja jeszcze daleko w polu z gmolem. Marcin wybiera się do szpitala i dopiero po powrocie ma się zabrać za zrobienie dla mnie tego ustrojstwa. Przy tym będzie do Ciebie prośba żebyś udostępnił do przymiarek swojego Raidera. Mówił Ci coś o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazak Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Tak mówił... mam niedaleko warsztat - pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Mazak, wielkie dzięki :rolleyes:Ciekawi mnie, czy diody cree kupiłeś z takimi obudowami, czy obudowy są od czegoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazak Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 obudowy sam robiłem, toczone z "czarnucha" i pochromowane. Lampy kupione na aliexpres z obudowami, których się pozbyłem. Mam nadzieję, że w weekend podłączę pod oryginalny włącznik ten pod "heblem" po prawej stronie - tu okazało się, że w raiderach do 2010 roku kostka jest w lampie, w nowszych pod siedziskiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi