Yurek58 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Koledzy znalazłem bardzo fajna stronę z błędami do naszych wspaniałych maszyn mam nadzieje ze nigdy sie to nikomu nie przyda ale na wszelki wypadek :D http://www.customraider.net/tech_articles.html ja mam co prawda błąd 22 i wiele mi to nie pomogło bo nie wiem gdzie jest ten czujnik :) Dzięki Mruwa, oby się nie przydała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadasiek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 kilka stron o naszych raiderach :Dhttps://www.customrider.net/http://gravesj44.webs.com/apps/photos/album?albumid=6467074 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Czy to twój wydech jest na olx do sprzedaży Robercie z Sokółki , a jeśli tak to dlaczego go nie chcesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadasiek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ze ja??? Eeee no co ty.moje cobry sa na swoim miejscu i na pewno nie beda do sprzedania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert b Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Kris wysłałem , ci wiadomość na pw dlaczego Edytowane 31 Stycznia 2015 przez robert b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Może twoje jakieś tam żmije czy co tam to jest - to nie , ale co do Roberta to się nie pomyliłem. Miałem kiedyś nieprzyjemność kupienia takich Cobr z Lidora motorowni mało że nie było instrukcji montażu z zestawieniem elementów( kompletu) , to oczywiście brakowało wszystkich elementów montażowych ( flansze złączki,uszczelnienia itp) rozmontowałem swoje wydechy no i się zaczęło . Maile , reklamacje ,pouczania , po dwóch tygodniach przepychanek z distawcą i zablokowanym w lipcu motocyklem odesłalem Lidorowi jego cudowne Cobry i dalej bujam się na seryjnym wydechu . Ale coś mnie kusi do zmiany na tuningowy wydech no i kilka innych drobiazgów ( ciekawszy gmol , rejestracja na bok , może inna owiewka i oparcie pasażera ). :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Może twoje jakieś tam żmije czy co tam to jest - to nie , ale co do Roberta to się nie pomyliłem. Miałem kiedyś nieprzyjemność kupienia takich Cobr z Lidora motorowni mało że nie było instrukcji montażu z zestawieniem elementów( kompletu) , to oczywiście brakowało wszystkich elementów montażowych ( flansze złączki,uszczelnienia itp) rozmontowałem swoje wydechy no i się zaczęło . Maile , reklamacje ,pouczania , po dwóch tygodniach przepychanek z distawcą i zablokowanym w lipcu motocyklem odesłalem Lidorowi jego cudowne Cobry i dalej bujam się na seryjnym wydechu . Ale coś mnie kusi do zmiany na tuningowy wydech no i kilka innych drobiazgów ( ciekawszy gmol , rejestracja na bok , może inna owiewka i oparcie pasażera ). :wink: Witam . Mam prośbę do Yurek58. Gdybyś bardzo się nudził mógłbyś zrobić fotkę tłu swojego motocykla z bliska . a szczególnie uchyt rejestracji i element zamiast uchwytu na rejestrację i kierunki . Jeszcze małe pytanko - jeżdzisz z sakwami , bo zastanawia mnie czy mieszczą się z podstawą boczną rejestracji. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert b Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Jak ktoś szuka pomysłów na przeróbkę (fajne kierunki) Tel 500 369 396 lub konto na Facebookuhttps://pl-pl.facebook.com/pages/MOD-BIKE-CHOPPERS/150337395046537Poniżej filmik zrobionego raidera i zdjęcia z lakierowania i uchwyt tablicy Edytowane 4 Lutego 2015 przez robert b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek58 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Kris1,wrzucam tu fotki o które prosiłeś. Ja nie jeżdżę ani nie zamierzam jeździć z bocznymi sakwami i sądzę, że tak zamontowany uchwyt tablicy z boku jak u mnie raczej uniemożliwia założenie takich sakw. Jeżeli chodzi o chromowany element znajdujący się w miejscu mocowania tablicy rejestracyjnej z tyłu, to oryginalne mocowanie tablicy z USA, ale ze względów oczywistych nasza tablica się w nim nie mieści więc znajomy wyciął mi na laserze tabliczkę z blachy 1mm jak na załączonych zdjęciach, pod spód podłożyłem folię odblaskową samoprzylepną i efekt jest taki jak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadasiek Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Koledzy mam pytanie czy jak wloze filtr powietrza KN praca silnika moze sie zmienic? czy bede musial podpinac moto pod kompa-regulowac jakies ustawienia ? Dodam ze mam zalozone Cobry wydechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert b Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Jak masz założone żmije , to tym bardziej zakładaj k&n . Nic nie musisz regulować a jak zabraknie mocy to dołuż PC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekxx Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Ja mam założony filtr powietrza K&N i mam oryginalne wydechy i nie zauważyłem żadnej zmiany w pracy silnika. Niczego nie regulowałem. Edytowane 13 Lutego 2015 przez jacekxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadasiek Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Dzieki koledzy Poszuksm na necie i zamowie KN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mruwa Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) ja mam założony V&H 2in2 i zakładam filtr stożkowy barona będę zrobiony filmik z montażu ale to dopiero gdzieś za 2 tygodnie bo teraz nie mam czasu.A co bardziej polecacie koledzy komputer V&H , power commander 5 czy if2000 ? Edytowane 14 Lutego 2015 przez Mruwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Yurek 58.Dzięki za foty , szkoda że nasze rejestracje się tam nie mieszczą. Chyba nie będzie możliwe skopiowanie twojego pomysłu na zamocowanie tablicy, ja wtym miejscu mam tuleję do wpięcia sakwy też nie bardzo lubię jeżdzić poobwieszany jak wielbłąd i wkoło komina odpinam wszystko (szybę,sakwy) i jezda na golasa , ale jak dalej no i jesze plecak , to siła wyższa zakładam juki i wio. Coś wymyślę , może to co zrobili chłopaki z Sosnowca sugerowani przez Roberta b. Ciekawe jak wyjdzie Mruwie ten stożek , chyba to sporo roboty , ja mam orginalny Yamachy ale nasączany olejem jak akcesoryjny taki był zamontowany. CHwyciły żmije :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi