Yurek58 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 koledzy co ile zmieniacie olej w skrzyni biegów?? i na jakim latacie, taki sam jak w silniku ?? Nie może być taki sam jak w silniku. W instrukcji jest napisane: olej do przekładni hipoidalnych SAE80 API GL-4.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert b Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Serwsówka mówi że po 25 tyś km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadasiek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nie może być taki sam jak w silniku. W instrukcji jest napisane: olej do przekładni hipoidalnych SAE80 API GL-4.Pozdrawiam.https://www.motul.com/pl/pl/products/oils-lubricants/gearbox-80w90 taki może być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert b Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) https://www.motul.com/pl/pl/products/oils-lubricants/gearbox-80w90 taki może być ??Jak najbardziejhttps://www.motul.com/pl/pl/products/recommendationW markach wybierz yamaha USA Następnie xv Edytowane 15 Stycznia 2015 przez robert b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadasiek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 \ Jak najbardziejhttps://www.motul.com/pl/pl/products/recommendationW markach wybierz yamaha USA Następnie xvtak wiem wiemtak też robię ;)czyli tak olej do silnika i skrzyni wybrany, świec i filtry w drodze a opona juz czeka :)teraz tylko wyczekiwać wiosny :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Olej silnikowy smaruje silnik ,skrzynię i sprzęgło.A olej przekładniowy używamy w Raiderze tylko do przekładni łańcuchowej,a ona nie ma wiele wspólnego ze skrzynią biegów. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadasiek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Olej silnikowy smaruje silnik ,skrzynię i sprzęgło.A olej przekładniowy używamy w Raiderze tylko do przekładni łańcuchowej,a ona nie ma wiele wspólnego ze skrzynią biegów.Chyba z wymiana oleju udam sie jednak do serwisu a swiece i filtr powietrza sam wymienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert b Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Chyba z wymiana oleju udam sie jednak do serwisu a swiece i filtr powietrza sam wymienieOd czego masz YouTube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mruwa Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Czy po odłączeniu akumulatora świeci się wam kontrolka silnika ? bo mi sie tak stalo i nie wiem czy to jest jakis inny blad albo problem czy wystaczy podpiac laptopa i pousuwać błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekxx Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 U mnie nie świeci a odłączałem już kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mruwa Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 kurde czyli muszę jechać podlaczyc moto pod komputer i zobaczyc co jest grane :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Koledze 3 bieg poleciał. Moto było z 2008 r, ponoć w wielu egzemplarzach z tego roku się zdarzało. Koszta z częściami coś koło 3,5 koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadasiek Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Koledze 3 bieg poleciał. Moto było z 2008 r, ponoć w wielu egzemplarzach z tego roku się zdarzało. Koszta z częściami coś koło 3,5 kołaA jakie mial objawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzysiek Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 tez jestem ciekaw czym się objawia tym bardziej ze jezdze tym rocznikiem. Jak na razie i oby tak zostało nie zauwazylem nic niepokojącego. Czy moglby ktoś podeslac zdjecie albo opisac która kostka jest do podpięcia swiatel dodatkowych? Dzieki z goryK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayan Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 O światłach dodatkowych było kilka stron do tyłu. W lampie przedniej jest, doczytaj. A ja mam pytanie, czy ktoś z was zmieniał kierunkowskazy w swojej rajderce? Nie podobają mi się te chochelki i zastanawiam się nad ledowymi, lecz trzeba albo rezystory dołożyć albo zmienić przerywacz (ta opcja mnie interesuje). Czy ktoś robił coś takiego już?? Cytuj Yamaha Virago 535 -> Suzuki VS800 -> Yamaha Raider XV1900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi