jahebit28 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 witajcie mam problem! nie wiem oco chodzi mam mz ts 250 z instalacją 6v i ostatnio za każdym wyjazdem gdy zgaszę lub zamulę motor pali mi bezpiecznik najczęściej masę pomóżcie bo nie wyrobie na bezpieczniki mój email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) przez interneta raczej sie tego nie zrobi ... Za malo podales informacji szczegolowych. ale, sprawdz w regulatorze napiecia czy sie nie sklejaja styki - po wylaczeniu zaplonu/zatrzymaniu silnika powinno sie toto rozewrzec od razu. Jak ktos tam juz majstrowal to proponuje kupic elektroniczny regulator. Edytowane 29 Lipca 2008 przez ural_zgora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahebit28 Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 twoja pomoc okazała się chyba trafną odpowiedzią jeździłem dzisiaj j nic się niestało a przeczyściłem tylko styki no i pomogło dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 (edytowane) wiesz mialo sie kiedys troche tego i tamtego :icon_twisted: Ja w mojej mz wpasowalem kiedys pomiedzy obrotomierz i predkosciomierz (na gorze) ladna okragla obudowe w ktorej znalazl sie amperomierz. W ten spsob mialem caly czas podglad na ladowanie/rozladowanie. Edytowane 30 Lipca 2008 przez ural_zgora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi