Apriliatomek Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Dzieki wam wszystkim ale stwierdzilem ze elektryk nie jest mechanikiem i oddalem go do naprawy mam nadzieje ze teraz juz bedzie dobrze :wink: I zeby pogoda sie poprawila:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apriliatomek Opublikowano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Kurde mam duzo problemow z ta aprilka:(:icon_biggrin: 3 tygodnie juz stoi i mechanika i nie moge dostac cewki zaplonu i modulu :icon_mrgreen: moze ktos tu pomoze gdzie go moge dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sumadax Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Kurde mam duzo problemow z ta aprilka:(:icon_biggrin: 3 tygodnie juz stoi i mechanika i nie moge dostac cewki zaplonu i modulu :icon_mrgreen: moze ktos tu pomoze gdzie go moge dostac Możesz spróbować w Motoromie, sprowadzają części do aprilii, niestety czeka sie dość długo (ok 2 tyg) nr tel. (022) 644 93 49 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apriliatomek Opublikowano 10 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 A nikt akurat nie ma na zbyciu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apriliatomek Opublikowano 11 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Mam takie pytanko czy jak dam modul zaplonowy od aprili rs 125 czy etx 125 bedzie on dziala w mojej pegaso? bo nie moge orginalengo dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apriliatomek Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 sporo mam tych problemikow z moja aprilia ale dam rade;psprawa wyglada tak dalem moto do naprawy wszystko pieknie chodzi. jednak nie zauwazylem ze migacze mi nie migaja tylko swieca. typ z naprawy wlasnie poszedl na urlop a ja nie wiem zabardzo jak sie do tego zabrac. ma ktos jakas rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) sporo mam tych problemikow z moja aprilia ale dam rade;psprawa wyglada tak dalem moto do naprawy wszystko pieknie chodzi. jednak nie zauwazylem ze migacze mi nie migaja tylko swieca. typ z naprawy wlasnie poszedl na urlop a ja nie wiem zabardzo jak sie do tego zabrac. ma ktos jakas rade? Przerywacz szwankuje. Nie pamiętam gdzie on sie znadjuje, ale chyba z lewej storny obok akumlatora. ps. miałem pegaso Edytowane 6 Listopada 2008 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apriliatomek Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 oki zalatwione kabelki si epoluzowali ale polaczylem na nowo i gra;)dzieki wszystkim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 oki zalatwione kabelki si epoluzowali ale polaczylem na nowo i gra;)dzieki wszystkim;)Gdzie sie poluzowały? Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apriliatomek Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 no przy tym przerywaczu odlaczone byly podlaczymel i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz86 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Hej. Mam do Was pytanie, macie może dostęp do schematu instalacji elektrycznej do aprili pegaso 125 ? Jest mi potrzebny, a nie mam jak go zdobyc. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 to jest servisówka, ale nie jestem pewien czy bedzie tam schemat elektryczny/sciągam....... ps. tez mialem Pegaso 125 2 lata, przejechałem nią 10 tys km i nic sie nie popsulo;)/jezeli ktos ma jakies pytania to walcie na PW....... ps. Apriliatomek nadal masz problemy z nia.......?? Kiedy ja nabyłem swoja z poczatku mialem z nia podbne problemy........tez dzwonilem i szukalem ceweki.....ale sprawa byla prosta, musialem wymienic swiece, na odpwiednia........dzieje sie tak jak zapalasz ja zbyt czesto i nie jezdzi zbyt wiele. Wtedy olej z elektrody na swiecy nie moze wypailc sie olej podczas zapalania........ moze to byc przyczyna rowniez zbyt duzego stosunku oleju do paliwa.....(ale tak jak mowie, kilka razy musialem wymienic swiece podczas jej uczytkowania). Jezeli chodzi o silnik, dozownik i uklad elektryczny to powiem szczerze ze nigdy tam nie grzebałem. Nawet zarowki nie wymienilem;)/Ogołnie ma o niej swietne wspomnienia:D/patrz na bikepics:D http://www.mediafire.com/?k829znoxkxf tu jest link;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz86 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 to jest servisówka, ale nie jestem pewien czy bedzie tam schemat elektryczny/sciągam....... ps. tez mialem Pegaso 125 2 lata, przejechałem nią 10 tys km i nic sie nie popsulo;)/jezeli ktos ma jakies pytania to walcie na PW....... ps. Apriliatomek nadal masz problemy z nia.......?? Kiedy ja nabyłem swoja z poczatku mialem z nia podbne problemy........tez dzwonilem i szukalem ceweki.....ale sprawa byla prosta, musialem wymienic swiece, na odpwiednia........dzieje sie tak jak zapalasz ja zbyt czesto i nie jezdzi zbyt wiele. Wtedy olej z elektrody na swiecy nie moze wypailc sie olej podczas zapalania........ moze to byc przyczyna rowniez zbyt duzego stosunku oleju do paliwa.....(ale tak jak mowie, kilka razy musialem wymienic swiece podczas jej uczytkowania). Jezeli chodzi o silnik, dozownik i uklad elektryczny to powiem szczerze ze nigdy tam nie grzebałem. Nawet zarowki nie wymienilem;)/Ogołnie ma o niej swietne wspomnienia:D/patrz na bikepics:D http://www.mediafire.com/?k829znoxkxf tu jest link;p dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 sciagnalem to, ale jak zalaczyłem okazało sie, ze jest to manual do silnika pegaso 650 w starej budzie;/moze jeszcze cos znajde~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apriliatomek Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Tak ja juz smigam;p w mojej cewka padla bo wymienalem swiece chyba 2 razy bo podejrzewalem to ale jednak cewka. Stalo mis ie to w wakacje a wiec raczej malo mozlwie ze malo jejdzielm bo mam 20 km do dziwczyny a prawie co dzienie jechalem do niej i spowrotem wiec troszku tych km nabilem:) dalem apke do naprawy koszty ok 200zl z cewka jedyny minus to typo spalil mi rozrusznik no ale to jus nie problem byl a jestem zadowolony z tego bo tak jak ty nie biore sie za elektryke w niej nie moj fach;p nie narzekam na nia a za pare latek bedzie bmw 1200 gs <marzyciel>;p;p Oby zima nie byla ostra;p jak macie jakies pytanka to pisac troszke sie obeznalem na tej aprilce;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi