STIFF Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 właśnie kolezanka w pracy mi opowiedziała niezłą akcję. Poprostu masakra. Dzis rano na skrzyżowaniu Odyńca z aleją Niepodległości jakas puszka najechała na moto. Gość z tego co mówiła strzelił salto w powietrzu. Sprawca uciekł z miejsca zdażenia a pozostali kierowcy zamiast pomóc zaczęłi trąbić że gościu śmie leżeć na ulicy i korkowac drogę. Dopiero koleżanka dobiegła z przystanku i zaczęła ogarniać rannego, wezwała pogotowie i policję. Z tego co wim klient się mocno potłukł, ma wybity bark, coś z biodrem ale nic więcej nie wiem. Wiecie ciś więcej na ten temat bo szczerze to krew mnie zalała jak to usłyszałem zwłaszcza że sam dziś na moto do roboty zajechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Pewnie jakiś kolejny "trzeźwy inaczej" palant w puszce rozpoczynał weekend... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 a nie moga go znalezc patrzac w kasety z monitoringu? chyba po to poinstalowali pierdylion kamer zeby bylo 'bezpieczniej', prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi