Dav!doV Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 wiesz cos jak sie tam zdaje ? Ciezko?Slyszalem, ze w Legnickim WORD'zie jest jeden egzaminator na kat. A i jest calkiem wporzadku , nie wiem jak to wyjdzie, jutro egzamin, strasznie sie denerwuje... Stres niesamowity :/Tragedia, nie zdam jak bede taki zestresowany :biggrin: :cool: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakin Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Spokojnie :biggrin: Nie było jakoś bardzo trudno ;) Trzeba tylko pamiętać, żeby się oglądać i wszystko spokojnie. Nie od razy manetka na full na placu tylko powolutku :clap: Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakin Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dłuugo ten temat już wisi :) Ale nie będę zakładał nowego :) I pochwalę się :) 23.02.2010 - kat. B 21.06.2010 - kat. A W tej chwili czekam jeszcze na prawko z wybitą kat. A :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Ja też zdawałem 21 czerwca :D Niestety, Moto na wiosnę;/ Gratulacje w każdym razie :) Cytuj Mój kanał Youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi