PGR Opublikowano 29 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 Dopisze... nasza pogodynka :arrow: Darek :arrow: Już to załatwi :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 ja proponuje na najbardziej powazna i odpowiedzialna osobe, czyli na Szramera :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 29 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 ja proponuje na najbardziej powazna i odpowiedzialna osobe' date=' czyli na Szramera :mrgreen:[/quote'] :) Yeaaaahhh! :lol: :lol: :lol: Sie chłopak ucieszy, zesmy go tak docenili. Być głowa i szifem domku nr 1 to zaszczyt i wyroznienie.A o profitach nie wspomne! :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 jakiej kurna jedynki :?: :!: My z Redem albo 3 albo 9 Musi byc tradycja :!: :) A co do szramika to przeca moderator :arrow: autorytet to wiadomo ze jako jedyny sie nadaje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 29 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 jakiej kurna jedynki :?: :!: My z Redem albo 3 albo 9 Musi byc tradycja :!: :) A co do szramika to przeca moderator :arrow: autorytet to wiadomo ze jako jedyny sie nadaje :D Coś taki dokładny albo lepiej przesadny :?: 1, 3, 9 - wszystko jedno :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 29 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 dobra godzina odpowiedzialności u mnie kosztuje 50zł ,dalej jesteście chetni??? :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 szramer za ta godzine to tyle strat na Ciebie spadnie ze te 50 zł to bedziesz miał żeby pogrążony w długach zalac się w trupa (nalewa 3,75 :mrgreen: ) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 29 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 Zapomnial ktos dodac ze wstep na impre maja tylko osoby ktore zakupily KAMIZELKI 8) :arrow: :lol: Reszta z jakimis koszulkami czy naszywkami najwyzej moze pivo nisic :lol: :arrow: :) :arrow: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 29 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 virus Ty se uważaj bo w kamizelkaxch to chodzą ekipy sprzątające ,wiec sie szykuj na pierwszą zmiane w niedziele ,niezapomnij zmiotki :D a ja moge nosić to piwo swoje :D :arrow: :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 Zapomnial ktos dodac ze wstep na impre maja tylko osoby ktore zakupily KAMIZELKI 8) :arrow: :lol: Reszta z jakimis koszulkami czy naszywkami najwyzej moze pivo nisic :lol: :arrow: :) :arrow: :D a bez motocykla wogole nie wpuszczamy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 Zapomnial ktos dodac ze wstep na impre maja tylko osoby ktore zakupily KAMIZELKI 8) :arrow: :lol: Reszta z jakimis koszulkami czy naszywkami najwyzej moze pivo nisic :lol: :arrow: :) :arrow: :D Tej informacji nie brać na poważnie, wkradł się do niej virus !!! Pozdrawiam - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 Zapomnial ktos dodac ze wstep na impre maja tylko osoby ktore zakupily KAMIZELKI 8) :arrow: :lol: Reszta z jakimis koszulkami czy naszywkami najwyzej moze pivo nisic :lol: :arrow: :) :arrow: :D a bez motocykla wogole nie wpuszczamy :mrgreen: Właśnie, motocykl to "przepustka do naszego raju" w Rybniku :D Pan "szlabanowy" wpuszcza na sygnal warkotu z tlumika motocykla lub palonej gumy. Innej opcji nie ma :lol: Za katamarany placi sie dodatkowa opalte w postaci etanolu w szklanej menzurce o pojemnosci 0,7litra. Stezenie procentowe roztworu etanolu powinno oscylowac wokol 40% minimum! :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 Właśnie' date=' motocykl to "przepustka do naszego raju" w Rybniku :) Pan "szlabanowy" wpuszcza na sygnal warkotu z tlumika Pozdrawiam[/quote'] Spokojnie wezme pile spalinowa ma lepszy klank niz nie jedno moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 Właśnie' date=' motocykl to "przepustka do naszego raju" w Rybniku :) Pan "szlabanowy" wpuszcza na sygnal warkotu z tlumika Pozdrawiam[/quote'] Spokojnie wezme pile spalinowa ma lepszy klank niz nie jedno moto Weź lepiej wódeczkę, przyda sie na chłodny wieczór :D A tak przy okazji tematu piły spalinowej. Przypomniała mi sie akcja sciagania, a pozniej rzniecia drewna w Rzykach. :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 Właśnie' date=' motocykl to "przepustka do naszego raju" w Rybniku :) Pan "szlabanowy" wpuszcza na sygnal warkotu z tlumika Pozdrawiam[/quote'] Spokojnie wezme pile spalinowa ma lepszy klank niz nie jedno moto Weź lepiej wódeczkę, przyda sie na chłodny wieczór :D A tak przy okazji tematu piły spalinowej. Przypomniała mi sie akcja sciagania, a pozniej rzniecia drewna w Rzykach. :lol: Pozdrawiam Hehe wagon piva mysle ze wystarczy :D Tak milo sie wspomina te czasu , udany niezwyke byl ten zlot.Pamitam nawet ze pipcyk chcial ciac pila z odwroconym lancuchem. :DOki ja tu gadu gadu a zaraz mam busa na uczelnie.Ale ciesze sie ze mam jedyna nieplata wieczorowke w Polsce :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi