Aster Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 bez okularówBez okularów z ciemnymi szkłami. Sprawdzałem ostatnio. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Bez okularów z ciemnymi szkłami. Sprawdzałem ostatnio. Ehe, dokładnie. Mi przyjęli w okularach, ale kazali zaświadczenie poprawić i dopisać ograniczenie... hehe. wymieniłam fotkę :icon_mrgreen: Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Sory ale jeszcze tylko tego by brakowało, że cię nie dopuszczą bo masz długie kudły lub jesteś łysy jak dzwon albo masz krzywy nos czy inne uwarunkowania urody.... (a może jeszcze masz zielone oczy? jeśli tak to zapomnij o egzaminie :icon_mrgreen: ) Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 wlosy poszly gladko :flesje: , oby tak poszedl egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi