Denzel25 Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Zamówiłem na www.opony.pl Mitas H06 na przód i tył. Puściłem dzisiaj przelew. Zobaczymy jak szybko przyjdzie przesyłka. Acha, wysyłka w tym sklepie jest gratis. Przejechałem sie troche szybciej na starych gumach i w zakręcie jakoś dziwnie trzęsło motocyklem. Mam nadzieje że to od tych starych opon (jakieś pęknięcia w środku) i nic nie jest skrzywione w moto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Guma w Twoich starych oponach to już nie guma... Tylko jakieś "niewiemco" :D Sam miałem podobnie stare laczki i strach na takim czymś jezdzić. To prawie tak jakbyś toczył kamień po betonie i jeszcze chciał aby w zakręcie się dobrze trzymał... Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denzel25 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Od tygodnia śmigam na nowych gumach. Od razu było czuć różnicę. Polecam sklep opony.pl i gumy Mitas H06 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi