piterpan7 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Mam pytanie.Może mi ktoś odpowiedzieć czy silnik do Magny VF 750 będzie pasował do ramy Hondy Magny VF 700 C ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychmz Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 z tego co się orientuję to to są te same silniki, a różnica w pojemności wynika z przepisów obowiązujących w USA, gdzie na moto o poj pow 700 było nałożone duże cło, i fabryka zmniejszała pojemność :icon_mrgreen: ale konstrukcyjnie to to samo, chyba że mówisz o tym silniku z nowszej wersji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterpan7 Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 z tego co się orientuję to to są te same silniki, a różnica w pojemności wynika z przepisów obowiązujących w USA, gdzie na moto o poj pow 700 było nałożone duże cło, i fabryka zmniejszała pojemność :icon_eek: ale konstrukcyjnie to to samo, chyba że mówisz o tym silniku z nowszej wersji??Witam.Tak myślałem..... mówie o silnikach do 1986 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi