Kapiszon Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Kupiłem motocykl sprowadzony z USA.W motocyklu jest zamontowany hak do holowania przyczepy.Kula jest z atestem,a całość profesjonalnie zamontowana.- Czy według naszych przepisów mam zrobić dodatkowy przegląd haka,i dać go wpisać do dowodu rejestracyjnego. - Czy traktować go jako "chromowany element ozdobny"i udawać że to nie jest hak? Kapiszon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 skocz do stacji diagnostycznej, albo do rzeczoznawcy z uprawnieniam, bo tutaj to uslyszysz tyle opini co osob zabierajacych glos :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapiszon Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Byłem na stacji diagnostycznej przy pierwszym przeglądzie w kraju.Diagnosta zaproponował aby zdemontować hak - i po problemie. Niestety hak jest konstrukcyjnie połączony ze stelażem kufrów bocznych. Mam 2 tygodnie do wydania "twardego "dowodu rejestracyjnego,i coś z tym muszę zrobić.Kapiszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Jak masz hak homologowany i cała elektyka chodzi w gniazdku to zostaw sobie go, fajny bajer :icon_twisted:W dowodzię bedzie musiał być wpis o haku, no i pare złotych dojdzie na przeglądch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 W dowodzię bedzie musiał być wpis o haku, no i pare złotych dojdzie na przeglądch Jesteś pewien że drożej? Nie wiem jak w motocyklu, ale mam 2 auta jedno z hakiem drugie bez a za przegląd płacę tyle samo. Z tego co wiem jak masz "gaz" to jest droższy przegląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) Może cos się zmieniło, z tego co pamietam chyba 39 zł więcej płaciłem za to że diagnosta wsadził wtyczkę do gniazda i posprawdzał światła. Ale to chyba za pierwszym razem, potem nie pamietam. Edytowane 26 Lipca 2008 przez leonstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi