arto Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 ja chętny jak zawsze,na Biłgoraj trochę mnie przymuliło,ale teraz nie odpuszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanieakk Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Jak by nie było pojechac musze. póki co olej+filterek i mozna gonic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł.2 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 A ja i mój chopper mogę się dołączyć w Puławach? Na Orlenie byśmy się ustawili.Zapodajcie godzinę i będę czekał.Miałem jechać sam,ale po co lepiej w grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 z lubartowa wyjazd o 8.00 spod Lotosu. pozniej musielibysmy sie zdzwaniac. esowac mi imieniem i miastem na 695761856 i bedziemy sie dogadywac w trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil D. Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 To przez Annopol czy przez Puławy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Powitać !! java script:emoticon(':notworthy:', 'smid_24'):notworthy:Z tego co czytam większość ludzisków w sobotę chce jechać, Ja z plecakiem chyba urwiemy się z pracy wcześniej żeby w piątek na jakąś 19.00 dotrzeć z Chełma do Bałtowa. Gdyby ktoś z okolic Chełma jechał chętnie poczekamy tel. 606965840 , trasa -Chełm-Krasnystaw-Kraśnik-Annopol-Ożarów-Bałtów. Chyba że ktoś zna lepszą ścieżkę z dzikiego wschodu do Bałtowa! Jak ktoś wie !! to niech napisze jak jest z polem namiotowym, parkiem maszyn, zapleczem typu micha i cała reszta. Wcześniej zlociska tam nie robili więc pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Lubartów > Lublin > bełżyce > poniatowa >opole lubelskie>kępa gostecka> Bałtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil D. Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Lubartów > Lublin > bełżyce > poniatowa >opole lubelskie>kępa gostecka> BałtówTo ja bym się dołączył w Opolu na Orlenie.O której mam być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A w piątek nikt nie leci?? Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A w piątek nikt nie leci?? w piatek wyjezdza kilku osobowa grupa z lubartowa, ok 18 z BP, jakby co to masz chyba po dordze wiec dawaj znac, w sobote dolaczy reszta anszej bandy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 niestety ale zmiana trasy.w kepie gosteckiej jest przeprawa promem,a po co dokładac do interesu jak przez puławy rzeczywiscie bedzie szybciej.trasa taka jak podał aftys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Hmmm da ktoś numer do przywódcy piątkowego stada? :P I gdzie jest ta stacja BP bo nie znam Lubartowa... ;) Ah i ktoś ma może dokładniejsze info na temat noclegów? Bo info o polu namiotowym na plakacie nie widzę... Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Rozmawiałem, ze znajomą z Puław... powiedziała, że przez Puławy jest lepsza droga A tak poza tym to witam wszystkich :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Hmmm da ktoś numer do przywódcy piątkowego stada? :icon_mrgreen: I gdzie jest ta stacja BP bo nie znam Lubartowa... :icon_mrgreen: Ah i ktoś ma może dokładniejsze info na temat noclegów? Bo info o polu namiotowym na plakacie nie widzę... dam ci moj bo ja mam ponoc bande poprowadzic669 821 932a co do BP to jakos sie zgadamy jakbys byl zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 jedziesz darek w sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi