michoa Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 witam 1.lampa przednia z stacyjką stan dobry lampa kompletna z wkładem bez żarówki (z stacyjką która sie rusza czy działa nie mam jak sprawdzić) cena 15 zł 2.podstawka iskrownika (bez kowadełka i młoteczka ) stan dobry cewki nieponadpalane nie mam jak sprawdzić ale wygląda ok 25 zł do silnika 023(komar motoryna ogar 205 etc )3.też iskrownik też w stanie dobrym ale same cewki świetlne w nim cena 15 zł 4.gaźnik do 023 bez pływaka iglicy i przepustnicy i pokrywki komory pływakowej (dysze są )5.iskrownik bez cewki WN i kondensatora też 15 zł 6.wał pisze na nim CKR 16hgk najprawdopodobniej też od 023 nie ma lużow góra dól na korbie tylko łożyska są zajechane(wału) natomiast to od korby kręci sie bez oporu leciutko.. 20 zł mam jeszcze z 20 kg takich dupereli jak widać ceny są śmieszne (sama cewka świetlna kosztuje chyba 16 zł ja chce za cały iskrownik 15.....)pozatym masa trybików z skrzyni wałków spręzynek pierdół kosze sprzęgłowe tarcze sprzęgła ale to wszytjko raczej jako całośc za symboliczne 10 zł do wszystkich częsci mam zdjęcia zainteresowani pisać PW sprzedaje bo nie mam ogara 205 a zapewnie komuś sie te częsci przydadzą a ja będe miał na wahe :) Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi