Merh Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 W imieniu organizatorow imprezy zapraszam wszystkich włascicieli starych motocykli na przejazd i pokazanie swoich kółek na Święcie Policji w Lubartowie dnia 27,07,2008 wyjazd z pod KPP ulica Cicha (przy ODk) o godzine 13.30 na stadion. Korowód staje na stadionie przy posteruknu policji z lat 30 tam zrobimy pokaz statyczny i bedzie mozna poogladac Sokoły z lat 30 , harley z lat 30,a pozatym stare junaki, Kaśki, dniepry, urale itd , prawdopodobnie bedzie "Gnom" z 1936 zapraszam kontakt na meila :[email protected] zadeklarowane juz 4 motocykle z koszem, w/w sokoły i harley (organizatorem jest czlowiek odpowidzialny za rekonstrukcje bitew z czasow 2 wojny,np. ostatnia w parczewie czy serokomli) bede ja junakiem,moze jeszcze kilka junaczkow. kto chętny niech sie wpisuje i mailuje do Kamila na w/w adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekdolas55 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Wiecej co do wyjasnień - co roku obchody świeta policji sa w innej KPP w tym roku raz na 21 lat wypadło w Lubartowie składasię to z otwarciem nowej Komendy na ul Cicha -Lubelska i tam bedzie nowa KPP Lubartów .W ramach obchodów jest organizowany festyn na stadionie który zaczyna się o 14.00 w Niedzielę 27 lipca 2008 i kończy wystepem Norbiego o 20 całości atrakcji nie bedę pisał ale w tym przepychu jako ze posiadam motocykl chciałbym żeby pokazali się Weterani -Retro maszyny i staneli koło zabytkowego komisariatu Policji który bedzie zainscenizowany na stadioie .Jako ze jestem ze Stow. Miłosników Rekonstrukcji Historycznej "ŻELAZNY ORZEŁ" i robimy rózne projekty Histroyczne wsród których jest też odtw. Policji Państwowej z lat 1930-1939 dlatego wystawiamy komisatiat policji z 1937 roku z pełnym zabytkowym wypos. do tego jest jeszcze namiot w którym chcem umieścic właśnie nasze Retro maszyny .Każdy kto pojawi się swoim sprzetem bedzie miał opaskę na rekę (pamiatka z parady motocykli) oraz dostanie grochówkę . WAŻNE :całosc składu spotyka się przed ODK ul Cicha na przeciw KPP (wjazd od 1maja tylko tam bedzie otwarta droga ) o godzinie 13.00 o godzinie 13.30 dołącza do nas patrol na motocyklach i pilotuje konwój LUBELSKA - RYNEK I - STAROSTWO -WJAZD DO PARKU -PRZEJAZD PRZEZ PARK - WYJAZD NA PARKOWA I WJAZD NA STADION . zgloszenia na meila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 zagwarantuj mi jakis stroj z epoki-spodnie,kask rekawice gogle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekdolas55 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Moge dac ci milicyjny z lat 80 ;) a jak chcesz cywilny to spodnie w kancik , kask szyszak (taki chyba mam) a co do reszty to nie wiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 moze byc milicyja..czemu nie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 ja bym mu dał pare razy pała po plecach, juz by wygladał ja z epoki:-) czemu swedza mnie podeszwy jak słysze "zlot policyjny"???jakos dziwnie, a w ogóle to przemkneła mi ostatnio policyjna honda wypasiona w mrugacze buczki i inny fajny szpej, ale nie zdazyłem zobaczyc co to za model:-) kto wie?JA TAKA CHCE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekdolas55 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Witam :Chciałem podziekowac wszystkim uczestnikom parady za to ze stawili się tak licznie i ze chcieli pokazac się ze swoimi maszynami na Święcie Policji w Lubartowie naprawdę parada to niezapomniany widok w Lubartowie jak ktoś ma zdjecia to dajcie Linki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/04ba7614f2b643d4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi