Pablo2x Opublikowano 15 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2004 WITAm Jak w temacie - mam możliwośc kupna za przystępną cene Yamahy YZF Thunderace 1000 rok 99/2000 - co prawda nie jest to motocykl w 100 % w moim typie - kto mnie zna to wie ze preferuje raczej ścigacze typu ZX9 czy R1 - ale mimo to zastanawiam sie nad kupnem Thunderace - tylko nie wiem czy motocykl tego typu spełni moje oczekiwania i wytrzyma mój styl jazdy - czyli np stawianie na koło itp . Jezeli ktos z was miał okazje przetestowac taki motocykl to prosze o opinie - chodzi mi głownie o to czy ma on choc troche sportowy charakter - czyli przyspieszenie predkośc czyłatwo idzie na koło itp oraz czy nadaje sie do bardziej ostrego stylu jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 15 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2004 Nie chodziło mi raczej o opis w SM tylko o opinie uzytkownika - bo w opisach w gazecie nie pisza rzeczy któe mnie najbardziej interesuja - tylko raczej opis techniczny awaryjności itp - a mi chodzi o zachowanie na drodze -przyspieszenie w porównaniu z innymi motocyklami szczególnie scigaczami - no i zachowanie podczas bardziej extremalnej jazdy - n akole czy stopie.Poprostu nie wiem czy taki motocykl sie dla mnie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 15 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2004 Chetnie bym sie przejechał - ale pogoda na to nie pozwala bo za slisko - zreszta motocykl sprzedaje moj dobry kumpel który ma komis - on dobrze wie jak ja jezdze wiec nie osiwieje - zreszta on jeździ poodbnie :lol: - obawiam sie tylko ze jak kupie Thunderace to bede odstawał od reszty mojej ekipy - bo wiekszosc jezdzi na typowo sportowych scigaczach - zx9 cbr 900 czy gsxr i n akoniec go zamecze i tyle z tego bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 15 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2004 Pablo, thunderace to pożądna maszyna, tyle że waży jak Twoja była zx9 (znaczy koło 245 kg). Ale kopa ma porządnego i pozycja jest jak w 9-ce turystyczna... A na koło nadaje się tak samo jak 9-ka (znaczy ma dużo momentu i mocy)... Jak będziesz ją tylko stawiał, a nie jeździł po ileś tam metrów, to jak każde moto, nie powinno być z silnikiem problemu. A roczniki od 98 są poprawione i uznawane za bardzo żywotne... I na trasie nie powinienneś mieć problemów z ganianiem za CBR i całą resztą. Różnice możesz poczuć dopiero na torze (masa, inna geometria i takie tam). A jak na miasto to na pewno wygodniejsza pozycja niż w CBR... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 15 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2004 Przymierzyłem sie i kupiłem - mam nadziej eze spełni moje oczekiwania a jak nie to zawsz emoge sprzedac kupuje n aswoja firme wiec nie musze trzymac pól roku - a napewno łatwo sprzedam bo maszyna jest porzadna i sprawdzona - no i do tego czerwona - niedługo wstawie zdjecia do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2004 u to ty szybki jesteś :) gratuluje moto i zycze miłej eksploatacji no i coby dobrze na gume szła :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 15 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2004 I podpis wypadałoby zmienić.Końgratulejszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2004 gratulacje! moto prezentuje się zajebiście, szkoda tylko, że jest tak rzadko spotykane :x jak będą zdjęcia w albumie to od razu daj znać pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 15 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2004 nie widzialem jeszcze nikogo kto sie tak syzbko decyduje:P setek kilometrow (na kole:P) zycze...:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi