makzel Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) Witam Mam do sprzedania Kawasaki ER-5, rocznik 1999, kolor zielony, kupiony w Polsce, jestem jego 2 właścicielem. Moto ma najeżdżone ok. 46kkm. Co jest zrobione, a co trzeba zrobić... Ma nowe opony Pirelli Sport Demon (2007), nowa oryginalna linka gazu, 2 sezony temu (2006) wymieniony napęd (RK X-ringowy)... o takich rzeczach jak olej, filtry, klocki nawet nie pisze... Co można zrobić - ja tak miałem od "nowości" - poprzedniemu właścicielowi moplik kipnął się w garażu, wskutek czego na przednim błotniku powstały rysy (w poprzek). Oprócz tego jakieś drobne ryski na baku i zadupku (od siatki). Pali na dotyk, latem bez ssania, po zimie za 2-3 razem, nigdy pode mną nie leżał, nie zepsuł się... Moto cały czas jeździ w okolicach Rudy Śl, jeśli kogoś interesuje można się zgadać i obejrzeć sprzęta. Jeśli są jakieś pytania walić śmiało. cena: 6999plntel. 504-085-324mail: [email protected] PozdrawiamMichał M. Edytowane 17 Lipca 2008 przez makzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi