Reynevan Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam was :biggrin: jako iż jest tu paru znawców zawracam się do was z codziennym forumowym pytaniem co sądzicie o tym kasku?ktoś ma? ktoś w nim latał? http://www.centrumatv.pl/akcesoria/kask-ckx-camo.html napaliłem się na niego,widziałem go na bajzlu... ale nie było okazji dotknąć i założyć...w wrześniu jest bazar więc coś kupię,nie chce kupować w ciemno z internetu.... nabijcie sobie kilka postów :biggrin: aha..może coś polecicie w okolicach 300zł w podobnej stylistyce ;]..wiem że nie wygląd się liczy a bezpieczeństwo..ale można to chyba połączyć Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 odświeżę bo mam nadzieje ze ktoś miał z tym do czynienia http://atv-motosport.pl/?p=productsMore&iP...4c231e9f7830bb5 Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ja mam coś takiego http://www.emotos.pl/index.php?p404,kask-m...ad-x1b-military i generalnie jestem zadowolony. Wentylacja jakaś tam jest, środek wyjmowany do prania, mam go ok roku i pasuje tak jak na początku niewiele się "rozbił" w środku, nie ma zapięcia DD ale mi to nie przeszkadza, pomimo kliku gleb jeszcze nigdy to co jest się samo nie rozpięło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 podobny lecz nie taki sam,ma z tyłu otwory wentylacyjne? i kopiłeś gdzieś na bazarze czy z internetu ? ;] Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 hehe tak poza tematem a moze jednak w ...w takim samym kasku w Paintball gralam,,, od farby uderzenie nie boli ale kiepsko widze zderzenie z czyms twardszym :D Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Mowa o kasku motocyklowym oczywiście. Kupowałem z katalogu Louisa przez internet. Co do wentylacji to zdaje się że ma z tyłu otwory, a na 100% ma 2 wloty zamykane pod daszkiem i od tych wlotów między tą wyściółką wyciąganą a resztą skorupy są kanały wentylacyjne idące do tyłu głowy i wlot powietrza w szczęce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi