Jeżyk Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Dzięki <wojtasik> propozycja bardzo ciekawa.Na pewno będzie okazja do zrewanżowania się piwkami ....może w 2oo w deszczowy weekend :icon_rolleyes: Aśka, a o staniu w korkach to miałem na mysli podczas ruchu wahadłowego ( wiesz co to jest ? :icon_mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam! Chętnie pojadę. Mi pasuje z rańca. Mnie tez wiec mozemy razem smignac. :icon_mrgreen: Mamy podobne sprzety wiec bedzie OK :icon_twisted: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Mnie tez wiec mozemy razem smignac. :cool: Mamy podobne sprzety wiec bedzie OK :)Fajno :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ja również wybieram się w piątek rano do Giżycka...Proponuję miejsce startu na stacji BP na ul.Grochowskiej przy salonie Zasady (VW).Godzina 8:00... odjazd 8:15.Trasą podaną przez wojtasika. R. ;) Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Propozycja przyjęta :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Aśka, a o staniu w korkach to miałem na mysli podczas ruchu wahadłowego ( wiesz co to jest ? :) )Noooo ale wtedy podjeżdża się na początek kolejki i czekanie znacznie się skraca :icon_mrgreen: A do wszystkich-nie zapomnijcie kąpielówek i kremu do opalania, bo pogoda zapowiada nam się rewelacyjna :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Noooo ale wtedy podjeżdża się na początek kolejki i czekanie znacznie się skraca :( A do wszystkich-nie zapomnijcie kąpielówek i kremu do opalania, bo pogoda zapowiada nam się rewelacyjna :icon_mrgreen: ...jak to :icon_twisted: ...ja słyszałem, że prawdziwi motocykliści ............to się kąpią nago :) ;) pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 [...]Godzina 8:00... odjazd 8:15. Czemu tak wczesnie ??? :biggrin: Tam jest 300-350 kilosow co zrobimy w 4 godzinki :biggrin: No moze 6 :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 ...jak to :) ...ja słyszałem, że prawdziwi motocykliści ............to się kąpią nago :biggrin: :)pozdr, wNieeeeeeee. Prawdziwi motocykliści kąpią się w pełnych ciuchach motocyklowych!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Nieeeeeeee. Prawdziwi motocykliści kąpią się w pełnych ciuchach motocyklowych!!! To już wiemy jak to robią prawdziwi motocykliści, ale nic o prawdziwych motocyklistkach :lalag: . Wyruszam w piątek rano. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Wyruszam w piątek rano. Kolejny :lalag: No to moze ustawmy sie na tej stacji BP na Grochowskiej, ale .... nie o 8 tylko 9 ??? co ??? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 [quote name='majkelpl' date='23.07.2008 - 19:15' post='1271412'No to moze ustawmy sie na tej stacji BP na Grochowskiej, ale .... nie o 8 tylko 9 ??? co ???Czekam na wasze ustalenia. Mi tam wsio ryba o której. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Kolejny No to moze ustawmy sie na tej stacji BP na Grochowskiej, ale .... nie o 8 tylko 9 ??? co ???I tak poczekam na Was w Stanisławowie. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 8:00 rano... szkoda czasu, niech będzie 8:30 odjazd... Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil vf 750 s Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 :icon_question: pewnie też będę leciał to się do was doczepię.możliwe że też w stanisławowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi