Jareoplan Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam,Posiadam markowe obuwie przeznaczone dla motocrossowców. buty w każdym rozmiarze od 42 do 46 , 47 najwyższej jakości , FOX, ALPINESTARS, THOR, MSR, ONEAL obuwie uzywane, w bardzo dobrym stanie, niektóre wręcz jak nowe. ceny oczywiście bardzo korzystne, prosze jednak jedynie o poważne oferty; sklepowo wiadomo ile owe przedmioty kupują... Proszę o kontakt narazie tylko na [email protected] lub ewentualnie PW. Wysylka w dowolnej formie, moze byc tez allegro. pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 I skrzynka PW na forum już zapchana :) Podeślij mi swój numer telefonu do Ciebie - tak będzie chyba najprościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareoplan Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 skrzynka nie była zapchana - po prostu nie aktywowałem konta - proszę pisać na email tudzież PW. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareoplan Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 oczywiscie nadal aktualne - obuwie w kazdym rozmiarze i w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
curik Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 po co sie ogłaszasz, jeśli nie odpisujesz na emile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareoplan Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 witam,odpisuję odpisuję ;) musiałem przeoczyć tego maila ;) oferta oczywiścia aktualna, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi