misiek271 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Witam niedawno stałem sie posiadaczem tego motorku i przeszukałem ogromne ilości stron niestety nie zanlazłem nic konkretnego na jego temat czy moglibyście wrzucać wszystkie wiadomości na temat tego własnie motoru jakeś shematy serwisy gdzie można części kupić, ogólnie wszystko na jego temat, przezukałe to forum ale nie ma za duzo n jego temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Podaj maila to Ci cos podeśle. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek271 Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 [email protected] a Znasz może jakiegoś dystrybutora częsci albo warsztat co serwisuje takie motorki w okolicah wawy bo potrzebny mi rozrusznik i bendix no i coś zaczęło mi stukać w silniku pewnie pierścienie poszły to nowy tłok i cylinder będe musiał włozyć a nie mam z kąd części kupic;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Konkretnie to skąd jestes bo ja jestem z lomianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek271 Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 tak konkretnie to mieszkam w okolicah nadarzyna;)za jankami kawałek;) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi