Piotrek_Stg Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ja pier***, gościu, zdarzyło się to 1 raz i już panikujesz? Zaśmiecasz tylko forum swoimi problemami. Pawel odczep sie gościu!!! sporo ludzi mi odpisalo, i pewnie wcale nie maja mnie za idiote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 (edytowane) To co dla Ciebie Paweł wydaje sie proste, nie musi być proste dla innych. Wyobraź sobie ze nie każdy ma kolegów-motocyklistów w realu i po to miedzy innymi to forum. Bieg może wypaść przy niedokładnym włączeniu zaraz po zmianie z jedynki na dwójkę. Po prostu staraj sie to robić szybko, mocno i dokładnie.Natomiast gdy bieg wypada np minutę po włączeniu, przy dodawaniu gazu czy ujmowaniu to może być już wtedy uszkodzona skrzynia. Edytowane 15 Lipca 2008 przez samolot Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi