Piekarz Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam serdecznie. Niestety nie znalazłem podobnego tematu na forum dlatego mam pytanko. Czy isteniej regulacja świateł w Yamaszce R1-2003r??? Dziś patrzyłem i jakoś nie widzę pokretła regulacji wysokości...Czy to możliwe, żeby nie było???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 regulacja swiatel odbywa sie za pomoca 2 srub regulacyjnych na kazdej z lamp. potrzebujesz klucz oczkowy/plaski 10mm albo 8mm nie pamietam. Sruby znajduja sie z tylu lampy. posiadaja tez naciecie na srubokret gwiazdkowy. Metoda prob i bledow dojdziesz ktora sruba odpowiada za ustawienie pionowe a ktora poziome. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi