Batman Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Nie wyrobimy się wcześniej. wyjeżdżamy dopiero o 15:30 (w Pile tak jak pisałem) bo prosto z dyżuru jadę do jeszcze jednej roboty dorobić na piwko - taka praca w służbie zdrowia :) (bom przed wypłatą a ten miesiąc był ciężki) Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ja tez o 15 na Jecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Jak Batman pisał. My w samym debrznie musimy zabrać jedną niewiastę, i koło debrzna drugą...... Na złotów z piły to ulicą kossaka trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Bakczy, na Złotów Aleją Powstańców Wielkopolskich do samego konca i potem przez skrzyżowanie prosto. Do Zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 .Kossaka wyjedziesz na Płotki, a Powstańców to ta na której jest BP, Shell i główna brama philipsa. Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) No to teraz cukiereczek po sześciu miesiącach! Pod tym linkiem została dzisiaj zakończona i wklejona pełna galeria zdjęć z Płonącego AD 2009 w obiektywach pilskiej Husarii, czyli Maćka Wichrzyńskiego i moim! Miałem doła i od Nowego Roku powoli odrabiam zaległości więc nie dziwcie się, że jestem dumny z całkiem pokaźnego zestawu zdjęć, na których jest wiele z osób piszących posty w tym temacie. Zresztą, co będę klepał po próżnicy - sami zobaczcie! :icon_mrgreen: Edytowane 19 Lutego 2010 przez wojtaq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi