Jooda Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 WitamProszę was o wycenę ów motorku http://moto.allegro.pl/item393169966_yamah..._50_r_2001.html zastanawiam się nad jego kupnem, lecz cena wydaje mi się zbyt wysoka, jeśli orientujecie się w cenach pomóżcie. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 lansik bardziej w supermoto niż w enduro....gumowe stopki... 5,5kafla....utarguj do 5 ;p jak chcesz jeździć po lesie to szkoda plastików ;p Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Za ta kase juz lepiej jakiegos RMXa ,Sende czy Honde Hm ... Co do tej DT to z tyłu bęben i troche cena zawysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jooda Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Kupiłem tą Yamaha za 4,8 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamaha535 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Witam, miałem wcześniej Derbi senda SM ale sprzedałem i teraz szukam coś aby dobrze chodziło, dość fajny wygląd miało i żeby tanie części były. Znalazłem taką yamahe http://moto.allegro.pl/item418533610_yamah...super_stan.html i zastanawiam się czy dobra cena i czy za rok sprzedam ją jeżeli bedzie podobny stan za jakieś 4 tysiące. Bardzo proszę o odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Tak DT chodzą ale ja bym wam proponował za 5tys. kupić HM CRE przerobiona na 70ccm. Wtedy nie ma problemu z zarejestrowaniem na motorower i wtedy to zapiep##a a nie się muli :crossy: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi