Kinga Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Hejka - z radością przekazuje ten termin ku uwadze tych co jeździli na Karpacz,i nie tylko :) http://www.chapter.pl/page.php?id=4081 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 jak na taka cene to malo bajerow.... w porownaniu np do Lagowa za 120 zl ile tego bylo. no ale raczej pojedzimy jak pogoda dopisze. Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 nie wiem czy doczytaliscie czy tez nie, ale aby moc uczestniczyc w imprezie trzeba byc posiadaczem HD lub Indiana lub Sokola 1000 :rolleyes: - takze nie ma lekko ... PS. W tym samym czasie jest zlot w Krotoszynie. Troche taniej, ale wg mnie calkiem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Byłem rok temu robił jakis bronek TOTALNA KICHA :crossy: :lapad: odradzam !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi