katerina Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 huuuuuuuura mam enduro sięgam nogami do ziemi :clap: to yamaha tw 125 moc troche mała ale zawsze można wsadzić większe serducho ważne że dotykam ziemi :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 huuuuuuuura mam enduro sięgam nogami do ziemi :icon_mrgreen: to yamaha tw 125 moc troche mała ale zawsze można wsadzić większe serducho ważne że dotykam ziemi :buttrock: gratulacje :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katerina Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 dziękuje za gratulacje i mam nadzieje że ty też masz tyle przyjemności z jazdy na motórze co ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 dziękuje za gratulacje i mam nadzieje że ty też masz tyle przyjemności z jazdy na motórze co ja :crossy: oj ja mam z jazdy motocyklem az za duzo przyjemnosci :) Do tego stopnia ze zamiast pisac prace magisterska wlasnie sobie jezdzilem i nawet deszcz mi nie przeszkadzal :) A nawet do tego stopnia ze czasem sie zapominam i zaczynam przeginac. Ale staram sie z tym walczyc :P Mam nadzieje ze masz conajmniej tyle przyjemnosci z jazdy co ja :) pozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 kazdy motocyklista ma przyjemnosc z jazdy :icon_biggrin: i to nas łączy :rolleyes:Gratulacje Yamaszki :icon_evil:!bezpiecznej, szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Po przejściach, marudzeniu, zrzędzeniu, tysiącach zmieniacnych decyzji, po myślach o bandicie, sv, bmw, po chęci poddania się rozciąganiu, żeby stać się wyższą, po nieprzespanych nocach... wreszcie mam :crossy: nowe, przepiękne, błyszczące SUZUKI GSR. Ledwo sięgam nogami, ale chłopcy się już głowią jakby tu obniżyć moto ze dwa centymetry. W jeździe to nie przeszkadza, ale cofnąć samej mi trudno, nie mówiąc o wyprowadzeniu moto tyłem z garażu. Mimo wszystko kocham ten motocykl i rozumiem wszystkich, którzy mieli tak jak ja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katerina Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 mam nadzieję że uda się obniżyć twoje moto na tyle co trzeba bo ja mogę o tym zapomnieć bo mój osobisty mechanik stwierdził że bedzie bardzo ciężko obniżyć moje tw i się śmieje że najprościej będzie jak zacznę chodzić na nauki baletu no ale cóż jakoś daje rade życze powodzenia na nowym moto :crossy: Piotrek powodzenia przy pisaniu pracy i oby ci to szybko poszło będzie więcej czasu na przyjemności :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietroocha Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 no to gratulacje, szerokości :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlud Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 miło bedzie spotkać amazonkę na drodze.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi