-sailor- Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam mam pytanie czy przewody w oplocie hamulcowe do gsxr 600Będą pasowaly do F 3?? Hondy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 A co ja wrózka jestem? Jakie, w jakiej konfiguracji? Jak w układzie 2 przewodów to byćmoże tak, po pbróceniu końcówek. jakiej firmy przewody itp. Zadajesz pytanie bez sensu, nie postarasz się ani trochę by wyjaśnić o co chodzi i oczekujesz konkretnej odpowiedzi. Tak więc udzielam takiej - NIE WIEM :clap: Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-sailor- Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Sorki troche bez sensu masz racje..Dokładnie chodzi mi o te :http://allegro.pl/item394722900_przewody_h...0_750_1000.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Na dwoje babka wrózyła. Po pierwsze GSX-R ma inne mocowania - jak widzisz jeden przewód jest długi i idzie on od pompy do prawego zacisku, a drugi z prawego zacisku do lewego. Honda ma oruginalni inne rozwiązanie, z 3 przewodami i trójnikiem na środku. Istnieje szansa zamontowania ich tak jak w GSX-R, ale co będzie jak okaże się że brakuje Ci 2 cm przwodu? Albo że końcówki nie sa przystosowane do obracania i przewód się będzie skręcał? Wyrzucisz pieniądze. Możesz poprosić sprzedającego o zrobienie pomiarów przewodów i porównasz je z Hondowskimi. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi