Groszek Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) No parking jest strzeżony całą dobę. Albowiem nikt motocykli nie podpier...oli :icon_mrgreen: Jest naprawdę zajebiście pod warunkiem że nie pada. :)No pewnie, że jest zajebiście - i to jak pada i jak nie pada - bo w końcu to my, V-Boyen organizujemy ten zlot :icon_mrgreen: Mrx, ławeczki jak w amfiteatrze, bo to jest amfiteatr ;) :P Yuby tu udziela świetnych rad i wskazówek. Do zobaczenia na zlocie!!! Pozdrawiam :) Edytowane 16 Lipca 2008 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Miejsc w Twierdzy nie ma od 2 miesięcy. :D YUBY nie ma miejsc w hoteliku ,czy może na polu też jakaś rezerwacja-jak ilość miejsc ograniczona :) Soory że tak pytam ,ale to by był mój 1 wyjazd do Twierdzy :D Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon123353 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 (edytowane) Ja się również pojawie.Serdecznie zapraszamy ,bo jak było wcześniej powiedziane klimat jest poprostu zajebi***. ;) A jak sądzicie w czwartek powinno sie znaleść miejsce na namiot bezproblemowo :biggrin: :biggrin: Edytowane 20 Lipca 2008 przez szymon123353 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Ja się również pojawie.Serdecznie zapraszamy ,bo jak było wcześniej powiedziane klimat jest poprostu zajebi***. :buttrock: A jak sądzicie w czwartek powinno sie znaleść miejsce na namiot bezproblemowo :notworthy: :buttrock: Zwykle w nocy z czwartku na piątek było sporo miejsc pod namiot. I jak będziesz tam jechał to nie zapomnij o jednym - pokaż dupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalm81 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam. Widzę, że najbliższy weekend zapowiada się rewelacyjnie. :icon_mrgreen: Trzeba się więc obowiązkowo zjawić na tym zlocie. Czy wybiera się na niego ktoś z kuj-pom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon123353 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Tak tak,na tym zlocie pokazywanie gałej dupy to chyba tradycjia hehe :) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNIEK-MP Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 ;) Parada będzie w piątek o 21:00. To z pewnością trzeba zobaczyć i uczestniczyć. Jest to najbardziej efektowny punkt całego zlotu. Wieczorna parada z pochodniami kilkuset motocykli wśród tłumów widzów ulicami miasta. Koniecznie...!!! Program:http:\\www.vboyen.republika.pl Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Parking strzezony, czynny cala dobe... :buttrock:Moj 1 zlocik i moge stwierdzic jedno... bylo zajebiscie :) Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon123353 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Zlocik zajebisty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,parada tagrze,tylko szkoda że bez pochodni ....jak macie jakieś fotki ze zlotu giżycko 2008 to wyślijcie mi na [email protected] .będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 (edytowane) Ja także wróciłem ;) Zlot wypasiony :) "Parking strzeżony, czynny całą dobę" :) - Srebrna ETZ 250e ;) Edytowane 27 Lipca 2008 przez Hubert-Moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroga Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Potwierdzam, Zlot pierwsza klasa. Jestem pod dużym wrażeniem. Za rok jadę w czwartek. :biggrin: Podziękowania (zasłużone) dla organizatorów :flesje: . Pozdrowenia dla tych których udało mi się poznać i dla pozostałych również. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ostatnio mi się nudziło, więc coś ukleiłem. Nie jest to dzieło sztuki, ale coś tam widać :banghead:. http://pl.youtube.com/watch?v=bzibVQM3Lag Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi