_SB_ Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) Czołem, Mam do sprzedania mojego zephyra którego niestety pokierowałem niedawno prosto w samochód i się nieco poobijał. Rocznik 94, przed wypadkiem na sezon był w bardzo dobrej formie - nowy napęd, uszczelka pod głowicą, uszczelniacze, opony + regulacje i eksploatacyjne sprawy. Koła SZPRYCHOWE - raczej rzadkie. Uszkodzone: -zegary, -bak, -zadupek, -prawy dekiel na silniku (chroni aparat zapłonowy czy cuś), -pęknięcie na mocowaniu silnika do ramy (taka przykręcany kawałek metalu) -co nieco podrapane (lampy, kierunki, fotel...) Fotki dla zainteresowanych wyślę na maila - walcie na priv. Do obejrzenia w garażu we Wrocławiu. Interesuje mnie cena ok. 2000PLN Edytowane 4 Lipca 2008 przez _SB_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi