ZYGID Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 WitamCzujnik biegu jałowego (luzu) jest pod kołem pasowym z lewej strony, wymieniałem przed sezonem, u mnie kontrolka mrugała a czasem na luzie wcale się nie zapalała, po wymianie wszystko wróciło do normy. Przed wymianą posprawdzaj kostki i przewód może gdzieś ma przetarcie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 (edytowane) Witam, spotkanie już za tydzień :Dzapowiada się pogoda na zamówienie, proszę o info kiedy będziecie +/-Jeśli jest potrzeba dogadania szczegółów, dojazdu itp proszę o telefon na PW oddzwonię PozdrawiamTomek Edytowane 18 Maja 2014 przez tqmeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Przybywam solo dopiero w sobotę, po południu. Poproszę sektor dla chrapiących :blush:przypomnij adres - dane GPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Spanie czeka, Jest to ośrodek parafialny - Grapa Miejscowość Nowe Łąki Dojazd:z A4 zjazd na Złotoryję (Legnicę) droga DW 364 > kierunek Gryfów ŚląskiZ DK3 z Legnicy droga DW 364 > kierunek Złotoryja > Gryfów ŚląskiWspółrzędne:51.111457, 15.772660 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nytu Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 My możemy dojechać w piątek wieczorem,ale czy ktoś tam będzie ?Jeśli nie to wyjadę z domu w sobotę rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Cześć, obsługa jest na miejscu 7 dni w tygodniu, więc jak najbardziej w piątek można przyjechać, proszę na PW nr telefonu podjadę ulokuję Was pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RENIA Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ja z Luckiem nie dojade wypadla nam impreza rodzinna :'( wlasnie sie teraz dowiedzialam szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) Renia, Lucek i wy mi to robicie ..... :sad:No cóż, życie koryguje nasze plany, też chciałem przybyć z plecaczkiem, a w sobotę odbieram ją ze szpitala.Nic to przybedę solo, tylko jaki jest plan wycieczek - o której powrót do bazy, abym nie siedział samotnie.Jak nie zaatakują nas tropikalne deszcze, dojechałbym ok godziny16-17 :rolleyes: Edytowane 22 Maja 2014 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nytu Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) Wszystko wskazuje na to że posiedzimy sobie we dwóch.Miałem być w piątek wieczorem,ale nie będę siedział sam,przyjadę w sobotę rano też solo. Edytowane 22 Maja 2014 przez Nytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) Tak bywa, pyra pozdrowienia dla Twojej Pani, Edytowane 22 Maja 2014 przez tqmeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avo Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Przyjeżdżajcie na Koci Rajd do Sulistrowic, nie macie daleko a po rajdzie wrócicie "na kwatery" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Cześć avo, właśnie miałem do Ciebie pisać - nie odzywałeś się długo.Dzięki za info, zapraszam do nas :cool:Chłopaki nawiną kilka km więc raczej będzie odpoczynek przy ognisku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avo Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Witam Chętnie bym się z Wami spotkał ale termin niestety miałem "zarezerwowany" już dużo wcześniej.Może kiedy indziej uda się spotkać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 a tu co ? cisza przed burzą......... :laugh:to do jutra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Szerokiej drogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi