tqmeh Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Wczoraj pogoda dopisała do wycieczki dookoła komina, testowałem nolana 43air - jak dla mnie malina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shak Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Wczoraj pogoda dopisała do wycieczki dookoła komina, testowałem nolana 43air - jak dla mnie malina. Tez przesiadlem sie z jeta na N43E air i super sprawa tylko cos mi szyba paruje przy malych predkosciach i na postoju. Tez tak masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Mi zaparował raz, na jakieś 2-3 sek, po za tym było OK, ponadto nie mam tej dodatkowej osłony na szybie, jeździłem z założoną szczęką i wkładką materiałową, przejechałem jakieś 60km Edytowane 21 Października 2013 przez tqmeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shak Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 To dokladnie jak ja. Tylko ze mi paruje i musze co jakis czas podnosic przylbice aby odparowalo i zeby bylo cos widac. Otwieralem i zamykalem wentylacje i nic nie dalo. Moze to jakas wada fabryczna moja lub kasku? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Może to kwestia dopasowania do palestyny, mój nie jest luźny ale ciasny tez nie jest.Zapowiada się pogoda w tym tygodniu, to potasuje jeszcze.Zauważyłem jeszcze jeden temat: mianowicie "upiekrzacze" klamek - skórzane frenzle powodują ich drgania a co za tym idzie "wyrabianie się", trzeba się przyjrzeć tematowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) To dokladnie jak ja. Tylko ze mi paruje i musze co jakis czas podnosic przylbice aby odparowalo i zeby bylo cos widac. Otwieralem i zamykalem wentylacje i nic nie dalo. Moze to jakas wada fabryczna moja lub kasku? ;)to się przyzwyczaj :banghead: Nolan jest mocno przereklamowany :mad: Można kupić antygoga i podobno to załatwia sprawę :cool:ja nie zamierzam dokładać więcej do tego kasku........... i sie przyzwyczaiłem , zresztą w trasie nie paruje nawet przy 5 st. :biggrin: trzeba tylko utrzymać szybkość.Jak wjeżdzam w teren zabudowany podnoszę lekko szybę. Wentylacja "na dachu" to fikcja Zauważyłem jeszcze jeden temat: mianowicie "upiekrzacze" klamek - skórzane frenzle powodują ich drgania a co za tym idzie "wyrabianie się", trzeba się przyjrzeć tematowi. wywal frendzle będziesz miał ładniejeszy motocykl :) erykma już wiesz gdzie był błąd ? Edytowane 21 Października 2013 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 szczerze powiedziawszy, to nie wiem gdzie byl blad, ale najwazniejsze, ze udalo mi sie go naprawicwtloczylem plyn od dolu przez odpowietrzniki i hamulec zaczal sie podstawiac, klamka zrobila sie twardsza i ku mojemu zdziwieniu wszystko wrocilo do normy ja mam antygoga i spelnia swoja funkcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 poprawiam się (i erykma) :laugh: oczywiście chodzi o antyfoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shak Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 poprawiam się (i erykma) :laugh: oczywiście chodzi o antyfoga A ja jak głupi kopie cały net w poszukiwaniu tego antygoga :laugh:a wstyd było zapytać kolegów bo jako nowicjusz to jestem słaby w temacie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 a ja skopiowalem od Ciebie pyra, nie zauwazajac bledu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro1970 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Czym posmarować chromy na zime wd40 czy wazelina w spraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 środkiem do konserwacji chromów, bo resztę na wiosne byś musiał myć i dopiero wtedy srodek do chromów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro1970 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 środkiem do konserwacji chromów, bo resztę na wiosne byś musiał myć i dopiero wtedy srodek do chromów.Masz może jakiś konkretny środek do chromów na myśli,pytam bo nie chce czegoś spieprzyć :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) na motobazarze kupiłem http://rajbert.pl/produkt/akcesoria-bhp/pianka-do-czyszczenia-7 ( strona przypadkowa ) Edytowane 28 Października 2013 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Hej Panowie i Panie użytkownicy XVS-ów mam do Was pytanie czy ktoś ma w swoim motocyklu założony/lub zakłada od czasu do czasu zamiast tylnego siedzenia tzw. "bagażnik solo"? Jeśli ktoś ma to gorąca prośba o podanie rozstawu śrub mocujących. Chcę zakupić taki bagażnik i muszę sprawdzić czy rozstaw i mocowanie jest podobne jak w moim Royalu bo niestety do mojego smoka nie znalazłem takowej solówki w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi