pyra.pl Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 no cóż, towarzystwo nam się wykrusza. Ale nic to głowa do góry,bez względu na pogodę będę. I mam nadzieję, że osoby które zdeklarowały się wczoraj i dziś, też dojadą bez względu na pogodę :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RENIA Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Nytu czy ty wybierasz się do Ślesina jak tak to może zgarniemy cię po drodze Ja ,Pablo i jego kolega o 12.00 wyruszamy z Dąbrowy Górniczej jak co to daj znać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nytu Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Nie wiem którędy będziecie jechac , czy macie zamiar jechac przez Łódz ?druga sprawa to wcześniej niż o 17,00 nie damy rady ,nie chce was wstrzymywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RENIA Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Nie wiem którędy będziecie jechac , czy macie zamiar jechac przez Łódz ?druga sprawa to wcześniej niż o 17,00 nie damy rady ,nie chce was wstrzymywaćno fakt o 17.00 to my już będziemy piwko sączyć ( chyba) :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nytu Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 W takim razie spotkamy się na miejscu ,mam nadzieje że w Ślesinie będą otwarte jeszcze jakieś sklepy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 chętnym na sobotę przypominam wyjazd na trasę ze Ślesina 10.30 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam, Udanej zabawy, miałem dzisiaj zwariowany dzień, i zakupiłem XVS-a 1300, Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez tqmeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 To gratulacje i witamy w klubie :-) Pyra jak będziesz wcześniej to zorganizuj jakieś zimne browary na powitanie bo będziemy zmęczeni jak konie po westernie :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesz Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ja niestety off - walczyłem do końca ale względy rodzinne przeważyły.. dobrej zabawy i mam nadzieję dozo na kolejnym spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Pyra jak będziesz wcześniej to zorganizuj jakieś zimne browary na powitanie bo będziemy zmęczeni jak konie po westernie :Djakieś sugestie ? (oprócz tego ,że zimne :laugh: ) Renia wysłałem tel na pw, _Pablo_ ty poszukaj w pw, też wysłałem -kiedyś :rolleyes: Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ja telefon mam do Ciebie zapisany także nie ma kłopotu jakby co tobedziemy sie zadzwaniac Halo halo !!! Gdzie Wy kurka jesteście ? 3 flacha idzie a jak narazie tylko 4 maszyny są a miało być chyba 20 :-( ja sam tyle nie wypije :-( Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRANKENSTEIN Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No niestety ja też nie dotrę, choć sie bardzo nastawiłem na ten wyjazd, zaliczkę przykładnie przepijcie jak sie da :)pozdrawiam i do nasępnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RENIA Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Pyra Ebata dzięki za spotkanie było zajefanie tak jak pisałam na forum yamahy drag star dzięki wszystkim którzy się za deklarowali że będą a nie dojechali - musieliśmy za was zapłacić drugą dobę ale to nas nie zniechęciło mamy nauczkę na następny raz ; do następnego spotkania :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) no i po spotkaniu :cool:chętnych było wielu, ostatecznie 5 motocykli zajechało do Ślesina, same MS-y :biggrin: Ale nie w ilości siła tylko w doborowym towarzystwieDziękujemy: Renia i Lucjan, Nytu i ..........Notu ( :cool: ?!)Pablo, Jarek z....... (wszyscy zapomnieli :blush: imienia, przepraszamy -zaloguj się :rolleyes: )Ebata i Pyra psProszę następnym razem przemyśleć deklaracje udziału, co byśmy nie musieli się składać na puste łóżka i świecić oczyma za nieobecnych Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nytu Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 my również dziękuje za bardzo miło spędzony czas,plecaczek usilnie zastanawia się nad swoim pseudo,ale dzieki za checi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi