heros Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 nic nie znika wszystko jest ok :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 kiedyś znikały- były GDZIEŚ przenoszone przez moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 czołemkoszulki jak to w naszym hobby fajna rzecz - te są całkiem ok. cena 40pln też w porządku.tylko patrząc za okno pomyślałbym tez o kufajce, bo krótki rękaw w tym roku chyba tylko jako podkład pod kożuch....... ;) może by tak moto zamienić na śnieżny skuter.... jakoś nie byłem fanem skuterów (chyba że na wyjeździe do pokulania sie po jakimś mieście), ale śnieżny mógłby może być ok.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Karo nie wierzysz w cuda ..... będzie super pogoda :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Pod koniec przyszłego tyg ma być już + 16 :-) i to w Polsce :D nie ma sie co stresowac Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez _Pablo_ Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) stan na 09-01-2013r., godz.18.00 1.śp Kostass-Łódź/Kalisz -----2.Królik-Kalisz3. Pablo - Łódź/Rybnik - 30,004-5. pyra + ebata - Wlkp -60,006.MarMar - Kołobrzeg - 30,007-8. RENIA i LUCJAN -Tychy - 60,009. Wiedźma - Puszcza......... - bez noclegu10. Wadera -Wrocław - 30,0011. erykma - Norwegia - 30,0012.-13. Karo +1 - Warszawa -30,00 + 30,0014. duńczyk- Zagłębie na Śląsku15. Elemeledudek - Katowice -30,0016-17. Frankenstein + żmija - frankensteinowo - 60,0018. jesz -Warszawa- 30,0019. cruiSeR - Płock - bez noclegu20-21 przemitas + 1 -Spała -30,00 w dniu dzisiejszym dokonałem rezerwacji domków i przelałem zaliczkę w kwocie 500,00 zł ( dołożyłem 50 zł - liczę na zwrot :wink: )uff, 1 etap mamy za sobą :biggrin: oto link do ośrodka który wypatrzył Brodacz http://www.domkiuann....pl/index6.html i kilka zdjęć naszych https://picasaweb.go...feat=directlinktak dla przypomnienia ostatnia lista, i nadal nie jest zamknięta. Oczywiście jak ktoś zmienił zdanie i chce nocować -no problem :cool: Kasa przelana, szkoda co by się zmarnowała. Tak wiec, spotykamy się bez względu na pogodę - w najgorszym przypadku , kto nie czuje się na siłach może przyjechać puszką . Jakieś propozycje o której spotykamy sie w piątek ? Abym mógł dojechać 5 minut wcześniej i rozwiesić "baner" :wink: Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 pyra na[pisz co z tymi koszulkami - konkrety ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Panowie mam pytanie : mam chętnego który chce ponawijac ze mną trochę kilometrów i chętnie by sie podłączyl do naszego zlotu. Problem jest tylko taki ze nie ma MS-a . Pomyka na Intruderze 1800. Widzicie jakiś problem zeby go dołączyć do naszego spotkania ? Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRANKENSTEIN Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 jak dla mnie to dawaj gościa, może zmieni zdanie i przesiadzie się na jedynie słuszną markę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ... Pomyka na Intruderze 1800. Widzicie jakiś problem zeby go dołączyć do naszego spotkania ?impreza dla posiadaczy i sympatyków - dawaj sympatyka :laugh:pyra na[pisz co z tymi koszulkami - konkrety oktemat racze załatwiać indywidualnie, chyba że w Ślesinie zrobimy zamówienie zbiorowe (np z ksywką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Z ksywka dobry pomysł Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) koszulka MS dobrej jakości kupiłem za 80 pl p.s ksywę można zrobić z liter samoprzylepnych p.s ja na moto mam swoja ksywę . Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez heros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) wróżbici widzą co raz lepszą pogodę na spotkanie :cool: Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RENIA Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 oby :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 przypominam, msza w Imielnie jest o 12.00, wyjazd w sobotę rano ok 10,30 (powrót pewnie gdzieś ok 16-17) Renia przylecicie w piątek, to sie ogrzejecie ew wysuszycie. Śniegu nie będzie (chyba) :cool:Wczoraj nawinąłem kilka mil z przepisową prędkością spoko , spoko. Można latać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi