MarMar Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Najbliżej mam Szczecin,i tam najpierw zapytałem.I u nich będzie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 (edytowane) w związku z tym że, kilku z nas musi brać urlop, ustalić zmiany i dyżury, propnuję jako ostateczny termin spotkania 19-21.04.2013 a oto aktualna lista na spotkanie 1.Kostass-Łódź/Kalisz2.Królik-Kalisz3. Pablo - Łódź/Rybnik4-5. pyra + Beata - Wlkp6.MarMar - Kołobrzeg7-8. RENIA i LUCJAN -Tychy9. Wiedźma - Puszcza.........10. Wadera -Wrocław11. erykma - Norwegia12.-13. Karo +1 - Warszawa14. duńczyk- Zagłębie na Śląsku15. Elemeledudek - Katowice16-17. Frankenstein + żmija - frankensteinowo18. jesz -Warszawa19. cruiSeR - Płock - bez noclegu Edytowane 30 Listopada 2012 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 witam ,dzisiaj przyjechali po moje moto i zabrali do serwisu na wymianę tych wadliwych przewodów paliwowych . I tutaj uwaga dla wszystkich : AKCJA DOTYCZY TAKŻE MOTOCYKLI ZAKUPIONYCH W USA !!!. I jak stwierdził człowiek z serwisu dotyczy sporej ilości motocykli także warto się pytać Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 serwis przyjechał po motocykl :icon_eek: gratis :icon_eek: w Polsce :icon_eek: Taki dobry serwis czy Yamaha Motor Polska zmienia stanowisko :icon_eek: dopytaj o VIN-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Pyra jest teraz promocja u nich (chyba do końca lutego ) ze przyjeżdżają po moto do 50km za free. Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Napisalem do serwisu w Szczecinie i ku mojemu zaskoczeniu dostalem odpowiedz, w dwoch poprzednich nie raczyli nawet napisac kilku slow. Pan poinformowal mnie, ze motocykl, ktory posiadam jest na liscie egzemplarzy z wadliwym ukladem zasilania paliwa, ale nie wie czy motocykl sprowadzony z USA podlega gratisowej akcjii serwisowej. Dlatego w najblizszym czasie da mi odpowiedz.MarMar rzeczywiscie mozesz byc zadowolony z serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Eryk skoro jest na liście to Ci wymienią , bo tak jak pisałem wcześniej akcja dotyczy także moto zza oceanu :-) Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 No to dobrze wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) koledzy którzy mają DOBRY kontakt z serwisem -proszę wypytać o przedział nr VIN objęty akcją czy to: http://www.dft.gov.u...xt=Blank&tx=VOS to jest to samo Edytowane 6 Grudnia 2012 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Pyra moj sie nie miescil w tym przedziale, bo ma nr VP25....., a jednak zalicza sie do akcji serwisowej, wiec najlepiej zapytac o konkretny numer VIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 już pytałem - bez odzewu :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 moze sprobuj dowiedziec sie w szczecinskim serwisie, dostaniesz odpowiedz i wtedy zaczniesz nekac oddzial w Twojej okolicy zeby Ci zrobili oczywiscie jesli bedziesz kwalifikowal sie do naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Pyra mój tez sie nie mieścił z tej stronki co podales a jednak ma wymianę . Podaj mi swój VIN na priva to zapytam u siebie Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Pyra-ale to chyba dotyczy rocznika 2007,a wydaje mi się że ty masz 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Pyra-ale to chyba dotyczy rocznika 2007,a wydaje mi się że ty masz 2008.dzięki koledze z forum vin sprawdzony - nie dotyczypowyższy link nie podaje pełnego zakresu :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi